• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

10:00

Bredli Kuper priznao da je bio zavisnik od kokaina: Trezan sam već 19 godina i veoma sam zahvalan

EPA

Zdravlje

Bredli Kuper priznao da je bio zavisnik od kokaina: Trezan sam već 19 godina i veoma sam zahvalan

Podeli vest

Holivudski glumac Bredli Kuper (48), poznat po ulogama u filmovima "Mamurluk", "Zvezda je rođena" i "Snajperista", nedavno je gostovao u novoj epizodi 'Running Wild With Bear Grylls', gde je pričao o svojim zdravstvenim problemima.

Glumac je pričao o tome kako su slava i ceo svet industrije zabave uticali na njega tokom višedecenijske karijere. Iako je rekao da se nikada nije "izgubio u slavi", priznao je da je imao dosta "razvratnih perioda", uključujući i prekomerno korišćenje alkohola i droga, prenosi People.

 - Moram da priznam da sam imao sreće. Otreznio sam se sa 29 godina i od tada sam "čist". Veoma sam srećan i zahvalan -  rekao je.

Takođe je otkrio da se u ranijim godinama svoje karijere borio sa zavisnošću od kokaina kako bi pokušao da reši problem niskog samopoštovanja, dok je u isto vreme bio izgubljen i osećao da mu karijera propada.

Međutim, od tog perioda je prošlo dosta vremena.

U filmu "Zvezda je rođena" iz 2018. igrao je muzičara Džeka, alkoholičara, pored Lejdi Gage i objasnioje kako mu je ta uloga bila izazovna, ali mu je iskustvo na neki način pomoglo.

Foto: Reuters

 

 

 - Bilo je lakše zaista ući u ulogu, ali hvala Bogu dobio sam je u periodu kada sam bio u skladu sa svojom prošlošću i zaista mogao da se prepustim. Zaista sam srećan zbog svih uloga koje sam imao priliku da igram. To je blagoslov i nadam se da ću nastaviti da radim ovako -  iskreno je rekao Kuper.

U svom najnovijem filmu "Maestro", za koji je potpisao scenario i režiju, tumačiće velikog kompozitora i dirigenta Leonarda Bernštajna. Film stiže na Netfliks krajem godine. Njegova karijera je u usponu poslednjih godina, a u epizodi sa Grilsom osvrnuo se na smrt svog oca, posle borbe sa rakom pluća, 2011. godine.

 - Dao mi je veliki poklon. Umro mi je na rukama, a da vidim takav primer smrti... Posle toga sam definitivno imao nihilistički odnos prema životu -  rekao je on i dodao da se sve nekako smirilo kada je shvatio da mora da prihvati sebe i pokuša da pronađe svoj mir.

Na kraju je pričao o najvažnijoj ulozi u životu - o očinstvu. Glumac inače ima ćerku Leu (6) koju je dobio sa manekenkom Irinom Šajk.

 - Mislim, uči se na greškama. Sigurno ću ih praviti još mnogo i nadam se da će ih Lea praviti, a ja ću se truditi da svakim danom budem sve bolji i rastem - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roditelji ubeđeni: Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Roditelji ubeđeni: Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50