• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2023

22:00

I apa-drapa je privlačno! Ovu odeću muškarci vole da vide na ženama

Shutterstock

Moda i lepota

I apa-drapa je privlačno! Ovu odeću muškarci vole da vide na ženama

Podeli vest

Majice, glomazni džemperi, pa i duksevi mogu da budu prijatni muškom oku...

Svaka žena voli da bude dopadljiva i da privlači poglede. Ako mislite da muškarci ne primećuju kako se oblačite, varate se. Oni i te kako obraćaju pažnju na vaš izbor garderobe, a iako će većina žena pomisliti da im se dopadaju prekratke suknjice i haljine, to nije istina.

Oni vole da vide ženu sa stilom, bez obzira na to da li su krpice na njoj skupe ili jeftine, poslednji modni krik ili iznošene majice i džemperi. Pre će im se svideti ona koja jednostavnu garderobu ume da ponese i u kojoj se vidi da joj je prijatno. Evo šta misle o devojkama u pojedinim "kombinacijama".

Foto: Shutterstock

Nežno, senzualno i zavodljivo

Majice i duksevi sa natpisima

Oni veruju da žena ovako odevena ima smisla za humor i da ima samopouzdanja da obuče baš sve, čak i majicu sa malo vulgarnijim natpisom, a da ipak deluje nežno, senzualno i zavodljivo. Trudite se da izbegavate drečave boje jer će steći utisak da se previše trudite da privučete pažnju. Oni uživaju u prirodnosti, kako u odevanju tako i u govoru i ponašanju.

Džins dubokog struka

Mnogi muškarci se okreću za ženama koje nose ovakav model farmerki jer na adekvatan način ističu obline i noge. Drugi modeli džinsa, kao i oni sa niskim strukom često vas mogu dovesti u neprijatnu situaciju da vam izviri veš, a muškarci ne vole to da vide na ulici, već samo u spavaćoj sobi.

Foto: pexels.com

Adekvatan način da istaknete struk

Glomazan džemper

Džemper koji izgleda za dva broja veći učiniće da izgledate opušteno, a u isto vreme privlačno i seksi. Nežna boja i poneki cirkon su i te kako poželjni.

Poslovna garderoba

Ovakva garderoba ih asocira na samostalne žene koje drže do svojih stavova, koje su odlučne i nepokolebljive. Muškarci vole žene koje izgledaju elegantno i kao da su pošle na poslovni sastanak.

Foto: Shutterstock

Poslovna garderoba ih asocira na samostalne žene

Sportska odeća

Oslobodite svoj sportski duh i prošetajte psa ili jednostavno krenite u prodavnicu u tesnoj odeći namenjenoj za trening. Muškarci vole da vide žene koje izgledaju zainteresovano za sport, jer im tada deluju energično, da brinu o svom izgledu, ali nisu opterećene njime, ne uzdaju se u magične dijete, već su spremne da se dobro oznoje kako bi svoje obline dovele u red. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija