• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

17:04

(VIDEO) Drastična promena stila i mode u 21. veku! Milićević: Danas muškarci nose haljine i farmerke koje liče na helanke!

Maša Banđur

Live TV

(VIDEO) Drastična promena stila i mode u 21. veku! Milićević: Danas muškarci nose haljine i farmerke koje liče na helanke!

Podeli vest

U novoj emisiji Pre večere na Informer Tv saznajemo nešto više o stilu i modi u 21. veku, a o tome su pričali gosti modni dizajner Irena Grahovac, modni fotograf Dejan Milićević i manekenka Tamara Nikolić.

Manekenka Tamara Nikolić govori o tome da stil oslikava našu individualnost, dok je moda prolazna kroz vremenske periode, kao i da je bitno biti prirodan.

Stil oslikava našu individualnost, dok je moda prolazna kroz vremenske periode. Volim da nosim stvari koje su aktuelne i koje mi dobro stoje. Na kastinzima za revije, bitno je biti priorodan i nositi nenametljivu odeću - kazala je Nikolić.

Foto: Masha Bandjur

Tamara Nikolić

 

Modni dizajner Irena Grahovac kaže da je danas moda izgledati kao beskućnik i bitno je da kada stvaramo svoj stil, da ta odeća bude kvalitetna.

- Danas je moda izgledati kao beskućnik, ali je bitno da kada stvaramo svoj stil, da ta odeća bude kvalitetna. Apsolutno je nebitno šta se nosi u 21. veku i sve nam je danas dozvoljeno da nosimo. Kada tražim devojke za svoje revije, trebaju mi devojke koje su sasvim priordne i bez silikona - rekla je Grahovac.

Foto: Masha Bandjur

Irena Grahovac, Dejan Milićević i Tamara Nikolić

 

Fotograf Dejan Milićević ističe da je najbitnije obući ono u čemu izgledamo najmršavije i da danas muškarci preteruju sa uskim farmerkama, jer muške pantalone izgledaju kao helanke, a poznati muškarci na crvenom tepihu nose i haljine.

- Najbitnije je obući ono u čemu izgledamo najmršavije i obavezno je brinuti o svojoj liniji. Na podneblju Balkana muškarci više brinu o modi nego na Zapad. Danas muškarci preteruju sa uskim farmerkama, jer muške pantalone izgledaju kao helanke, a na crvenom tepihu poznati muškarci nose i haljine - objasnio je Milićević.

Celu emisiju Pre večere obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija