• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.10.2023

21:00

Šik i trendi uz naglašene oči i usne! Začinite tmurnu jesen jarkim bojama u šminkanju i budite primećene

Shutterstock

Moda i lepota

Šik i trendi uz naglašene oči i usne! Začinite tmurnu jesen jarkim bojama u šminkanju i budite primećene

Podeli vest

Evo šta nam šminkeri preporučuju za jesenju sezonu.

Za odličan stajling ne morate uvek nabavljati novu, trendi garderobu. Dovoljno je da koristite sezonske boje šminke da biste izgledale apsolutno moderno i lepo. 

Naglašene usne

 

Usne boje višnje - sjajne ili mat, kremaste ili obične - potpuno su seksi! Najbolje od svega je što ovu boju možete pronaći u nekoliko nijansi i svaka je fantastična. Osim nje, u trendu će biti i narandžasta koja vuče na boju breskve, a ova boja izgleda još provokativnije i lepše kad se nosi tokom jeseni. Ruževi u boji tamne ribizle možda su malo napadni, ali ako ih lepo nanesete, izgledaćete fenomenalno. Važno je samo da koristite olovku koja se slaže s bojom karmina.

Foto: Shuterstock

 

 

Tirkiz i ljubičasta

 

Ovo je totalno nova kombinacija koja izgleda fenomenalno! Od ključne je važnosti da veći deo kapka ostane netaknut. Četkicom nanesite tirkiznu senku od sredine kapka pa do spoljašnjeg ugla, pa dodajte ljubičastu na isti način, ali ispod donjih trepavica. Oduprite se iskušenju da senku gomilate na središnjem delu i sve završite nanošenjem maskare.

Foto: pexels.com

 

 

Svetlucave pastelne senke za oči

 

Kad je reč o pastelnim bojama, trik je u tome da ih nanosite četkicom i da se koncentrišete na spoljašnji ugao oka. Izbegavajte nanošenje svetlucave senke na deo tik ispod obrva, ona ne bi smela da ide daleko od nabora kapka, inače ćete izgledati jeftino.

"Nude" oči i usne

 

I dalje su veliki hit, a ukoliko niste sigurni šta je "nude" boja, da pojasnimo: to je boja vaše kože s minimalnim odstupanjima u svetlije ili tamnije. Odlična je jer dodatno ističe crte lica.

Foto: Shuterstock

 

 

Nokti u boji čokolade

 

U sezoni jesen-zima svoje mesto su našle intenzivne nijanse plave i braon i sve nijanse crvene boje. Klasična crvena postaje još vatrenija ako sadrži metalik, sjajne detalje, braon boja je u svim nijansama čokolade, a plava se proteže u rasponu od indigo do sivoplave nijanse.

Foto: pexels.com

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija