• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

15:50

Kaputi i jakne koji će se najviše nositi ove zime! Greju, ali i naglašavaju figuru (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Kaputi i jakne koji će se najviše nositi ove zime! Greju, ali i naglašavaju figuru (FOTO)

Podeli vest

Nekoliko modela jakni i kaputa biće posebno moderno u sezoni koja je pred nama.

Iako je ove godine jesen neuobičajeno blaga i topla, pripreme za hladniju sezonu već su u toku pa ako ste u potrazi za novom jaknom ili kaputom, dobro je znati o čemu treba da vodite računa prilikom izbora.

Premda je unazad nekoliko sezona naglasak na širim krojevima, ove godine stvari se menjaju.

Ukoliko ste još uvek pomalo neodlučni oko odabira kaputa ili jakni jer niste sigurni koji bi vam model dobro pristajao,  predlažemo tri hit modela ove sezone.

Ova tri modela jakni i kaputa su udobni, šik i elegantni i savršeno ističu svaku figuru:

Kaput sa kaišem

Šik izgled tokom hladnijih meseci garantuju kaputi sa kaišem. Oni istovremeno ističu struk i stvaraju poželjnu siluetu peščanog sata.

Prilikom kupovine obratite pažnju na sastav jer ako je kaput od tkanine koja sadrži previše sintetičkih vlakana, neće vas dobro zagrejati i vrlo brzo će izgledati 'jeftino', pa je dobro uložiti u nešto više. skup model sa većim procentom vune.

Jakna sa krznom

Jakna sa detaljima već neko vreme je veliki hit. Ove jakne su praktične i tople i mogu se kombinovati na razne načine.

One deluju i šik, zahvaljujući blago predimenzioniranom kroju. Kako biste postigli proporcionalnu siluetu, uz njih nosite suknje ili pantalone užeg kroja. Odaberite glomazne kratke čizme ili uske čizme do kolena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josefin (@josefinekstroms)

Kratka prošivena jakna

Ove jakne su udobne, tople i lepe, ali imaju i jednu manu. Zbog toga što su kratke i napumpane mogu proširiti figuru. To možete izbeći ako uz ove jakne nosite suknje i pantalone u istoj boji kao što je jakna. 

Tako, na primer, uz crnu kratku jaknu možete nositi crne farmerke ili zavodljive kožne pantalone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija