• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

14:20

Dru Barimor otkrila zašto izbegava plastične operacije! (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Dru Barimor otkrila zašto izbegava plastične operacije! (FOTO)

Podeli vest

Dru Barimur je otkrila da se plaši plastičnih operacija i objasnila da uživa u kozmetičkim proizvodima i eksperimentisanju sa kosom.

Plastične operacije među holivudskim zvezdama postale su pravilo pa je osveženje videti da u moru botoksa, filera i estetskih korekcija još uvek postoje one dame koje su odlučile prigrliti svoje bore.

Među njima je i Dru Barrimor koja se kloni plastičnih operacija.

Otkrila je da ih izbegava zbog svoje zavisničke prirode.

 - Brinem se da ću, ako počnem sa plastičnim operacijama, nastaviti stalno sa njima - objasnila je Dru Barimor za People.

 - Mene to plaši, samo zato što jako sam povodljiva - dodala je glumica.

 

 

Glumica koja se u adolescentskom periodu borila sa zavisnošću od droga i alkohola, danas  insistira na tome da ne učini ništa u borbi protiv procesa starenja.

 - Ne osuđujem nikoga ko radi bilo šta na sebi, ali ja sigurno ne vidim sebe u tome - poručila je Barimur.

Ona je navela da uživa u raznim kozmetičkim proizvodima i da voli da eksperimentiše sa različitim frizurama i bojama kose. Priznala je da toliko često farba kosu da više ne zna kako izgleda njena prava boja kose.

 

 

Dru Barimur govori svojim ćerkama, 11-godišnjoj Olive i 9-godišnjoj Frenki, da je starenje -  poklon.  

- Prihvatanje starenja je tako pozitivna, zdrava poruka - smatra glumica.

Svojim devojčicama naglašava važnost zdravlja, a ne fizičkog izgleda.

 - Ako imate zdravlje, onda se možete usredsrediti na toliko drugih stvari, uključujući lepotu. Ali to je zapravo najvažnija stvar -  naglašava Dru Barimor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija