• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.11.2023

10:30

Ponesite čaroliju sa sobom! Koje boje treba izbegavati za doček 2024. godine, a koje će učiniti da magična noć bude ostvarenje svakog sna

pexels.com

Moda i lepota

Ponesite čaroliju sa sobom! Koje boje treba izbegavati za doček 2024. godine, a koje će učiniti da magična noć bude ostvarenje svakog sna

Podeli vest

U najmagičnijoj noći u godini, uvek želimo da izgledamo spektakularno. Svaka žena voli da privuče pažnju svojim stajlingom, pa s tim u vezi treba odabrati garderobu koja će po verovanju privući i sreću.

Ako svojim prazničnim autfitom odmah stavimo do znanja da smo odlučni da postanemo najsrećniji, onda će sreća svakako biti na našoj strani. Koje boje treba da izbegavate za doček najluđe noći, a na koje se treba fokusirati kako biste zadovoljili moćnog zaštitnika 2024?

Koje boje treba odabrati za doček 2024. ako želite da privučete sreću

Zelena

Predstojeća godina Zelenog Drvenog Zmaja već podiže veo tajne i nagoveštava koja će paleta biti najuspešnija. Smaragd, maslina, kafena, ​​morsko zelena i mnoge druge boje koje simbolizuju mir, harmoniju i apsolutnu sreću. Ako ste dugo sanjali da steknete nova korisna poznanstva ili ste razmišljali o tome u kom pravcu da preusmerite svoj život, onda će zelena šema boja postati glavni talisman srećnih promena.

Foto: pexels.com

 

Ljubičasta

Ljubičasta je oduvek važila za kraljevsku boju, tako da uopšte nije iznenađujuće što se dopala dominantnom Zmaju. Paleta violet nijansi je višestruka, lavanda, jorgovan, šljiva, patlidžan i mnogi druge povezane su sa kreativnošću i misterijom. Ova šema boja je omiljena među vođama i aristokratama, pa ako ste sanjali da se pridružite njihovim redovima, vreme je da uložite u ljubičaste komade.

Foto: pexels.com

 

Crvena

Obucite za doček vatrenu crvenu haljinu i pokažite Zelenom Zmaju da ste spremni da primite sve darove koje vam 2024. nosi. Ranije su u plemićkim kućama zidovi bili obojeni crvenom bojom: verovalo se da ova boja privlači sreću i simbolizuje radost i snagu.

Crna

Crna je klasika. Stroga, elegantna i prestižna prve su asocijacije koje vam padaju na pamet pri pomenu ove boje. Setite se kako fantastično pristaje najobičniji crni slip, a ako je i svileni… Savršeno! Šta je sa večernjim haljinama od somota? Ili možda smoking? Šta god da zamislimo u ovoj dubokoj nijansi, sve izgleda neverovatno privlačno i luksuzno. Prema psiholozima, crna boja asocira na snagu i superiornost, pa ako želite da vam naredna godina bude uspešna, znate na koju paletu da se kladite.

Zlatna

Zlatna boja privlači uspeh kao magnet i uzdiže osobu u očima drugih. Prilikom izbora odeće za Novu godinu, veoma je važno da ne preterujete, jer Zmaj voli sve što je diskretno. Uparite zlatnu haljinu sa klasičnom crnom jaknom ili uzmite zlatnu torbu ili štikle. Zlatna boja sigurno će privući sreću u 2024. godini.

Foto: pexels.com

 

A koje boje ne voli Zeleni Drveni  Zmaj: Nemojte ih nositi za doček

Bela

U mnogim zemljama bela je povezana sa posebnom čistoćom i svetlošću, ali ne i u Kini. Godina Zelenog Drvenog Zmaja počinje po istočnom kalendaru, a u ovoj zemlji sve nijanse bele se smatraju bojom žalosti. Kineski astrolozi savetuju da ne nosite belu boju za doček Nove godine, kako ne biste izazvali nevolje. Inače, ovo pravilo važi ne samo za belo, već i za bež, slonovaču i krem nijanse.

Žuta

Ranije su žutu boju u Kini mogli da nose samo članovi carske porodice. Svi koji su prekršili ovo pravilo odmah su osuđeni na smrt. Možete reći da su svi ovi zakoni stvar prošlosti, pa stoga danas uopšte nije strašno rizikovati da biste stvorili savrše autfit sa svojom omiljenom nijansom, ali ne. Pokrovitelj sledeće godine sveto poštuje tradicije i bespogovorno je sledi. Zato ga ne treba ljutiti žutom odećom, inače ćete se gorko kajati cele godine.

Foto: pexels.com

 

Plava

Plava boja je takođe na Zmajevoj "crnoj listi". Uprkos činjenici da se smatra jednom od najmoćnijih, opušta i donosi harmoniju, ne sluti dobro za narednu godinu. Jedini izuzetak je zelenkasti ton, koji će se dopasti strašnom Zmaju. Ali nebesko plava, ultramarin ili tamnoplava učiniće vas žrtvom nesrećnih okolnosti koje će se nizati tokom cele 2024.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija