• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.12.2023

11:40

Džej Lo zgranula obožavaoce! Kamuflirala se na plaži, al svi gledali u njen stomak - ovako zaista izgleda bez fotošopa i dorade (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Džej Lo zgranula obožavaoce! Kamuflirala se na plaži, al svi gledali u njen stomak - ovako zaista izgleda bez fotošopa i dorade (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez je prvi zaljubljenik u teretanu. Publika je čak češće viđa ispred sale za vežbanje nego na bini.

Na Instagramu se hvali top formom, a kada je paparaci uživo sretnu na ulicama Los Anđelesa, ume da pribegne određenim trikovima poput uvlačenja stomaka i zauzimanja najbolje poze. 

Veliki broj svetski poznatih ličnosti provodi praznike na egzotičnim destinacijama. Dženifer Lopez priprema se na Sent Bartsu za promociju albuma i filma "This Is Me ... Now", koji je nastavak albuma iz 2022. "This Is Me ... Then" (koscenarista je njen suprug Ben Aflek sa kojim sa kojim je u braku od prošle godine).

Džej Lo je pevušila na plaži dok je hodala u belom bikiniju i sa sunčanim naočarama Valentino čija je cena 860 dolara odnosno 777 evra. Kožu je zaštitila i slamenim šeširom, a ostatak tela glomaznim peškirom.

 

 

Da li je peškir kamuflaža ili zaštitta od sunca?

Ono što je razotkrila napravilo je pravi bum. Džej Lo i uživo ima čelične trbušnjake pa čak i izraženije nego ranije.

Ne izgleda baš kao u kampanjama koje su prepune fotošopa, ali to ne umanjuje njenu lepotu.

Za sada na slikama nema njenog supruga niti dece, blizanaca Eme i Maksimilijana kao ni njegove dece iz braka sa Dženifer Garner koji dosta vremena provode sa njima, Vajolet, Serafine i Semjuela.

Svi zajedno jedva čekaju premijeru filma i albuma, koje su zakazane za 16. februar naredne godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija