• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.02.2024

16:10

Doživela je veliku neprijatnost na poslu! Kolege su je čudno gledale, a onda se šokirala kada se pogledala u ogledalo (VIDEO)

Instagram/@‌kennypaigexo

Moda i lepota

Doživela je veliku neprijatnost na poslu! Kolege su je čudno gledale, a onda se šokirala kada se pogledala u ogledalo (VIDEO)

Podeli vest

Devojka iz Kolumbije, podelila je svoje iskustvo sa neobičnim problemom koji je doživela koristeći balzam za usne kupljen u popularnom maloprodajnom lancu.

Na njenom radnom mestu, Keni je otišla do prodavnice kako bi kupila balzam jer je shvatila da je zaboravila svoj omiljeni proizvod kod kuće. Međutim, ono što je usledilo bilo je daleko od očekivanog.

Nakon nanošenja ovog kozmetičkog prozvoda, Keni je primetila da su je neki zaposleni čudno gledali, ali nije tome pridavala veliki značaj. Tek kasnije tog dana, kada se pogledala u ogledalu automobila sa svojim dečkom, shvatila je šta se zapravo dogodilo. Na njenom licu je ostao neprivlačan beli trag, zbog čega je Keni bila veoma neprijatno iznenađena.

Keni je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama, gde je privukla veliku pažnju korisnika. Iako je bila izložena onlajn zlostavljanju, tiktokerka je odlučila da se fokusira na pozitivne reakcije i preporuke koje je dobila od drugih korisnika. Takođe, dobila je i objašnjenje zašto je proizvod delovao na navedeni način.

 

@kenny.paigexo #greenscreen LITERALLY THE WORST PRODUCT IVE EVER USED LMAO chapstick active 2 in 1 #chapstick #deinfluence ♬ original sound - kennypaigexo

 

Devojka je izrazila zbunjenost što je ovaj neobičan balzam bio tako istaknut na policama, s obzirom da ne odgovara potrebama većine ljudi u Misuriju. Rešenje problema pronašla je u povratku svom starom, pouzdanom proizvodu.

Keni je zaključila da je ovo iskustvo bilo neprijatno, ali i smešno, te je istakla da je dobila korisne preporuke od drugih korisnika. Takođe, odlučila se za negativnu recenziju proizvoda na aplikaciji, kako bi upozorila druge kupce na potencijalne probleme koje su ona doživela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija