• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.02.2024

12:00

Disko kraljica ili romantična princeza! Savršeni make up za Dan zaljubljenih koji će osvojiti svakog muškarca (FOTO/VIDEO)

Freepik.com

Moda i lepota

Disko kraljica ili romantična princeza! Savršeni make up za Dan zaljubljenih koji će osvojiti svakog muškarca (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Na najromantičniji dan u godini želite da izgledate posebno, da napravite neobičnu šminku, savršen stajling i osećate se što samopouzdanije.

Predstavljamo vam ideje za romantičnom šminkom koja će se dopasti onima koji vole svetlije i onima koji više vole lagan, ali i izražajan izgled.

Šljokičavo i upadljivo 

Ako želite za zablistate za Dan zaljubljenih i svoju lepšu polovinu privučete magnetskim pogledom, odlučite se za srebrni alajner koji će vašim očima dati prodoran i iskričav izgled, a kapke možete ukrasiti ciklama gliterom sa kojim ćete napraviti srca. 

Da bi linije bile jasne i ujednačene, uvek gledajte pravo u ogledalo, bez povlačenja kapka ili gledanja nadole.

 

 

Svetliji tonovi i više boja 

Ako volite svetliju šminku, onda za 14. februar birajte roze i narandžaste nijanse koje se međusobno slažu. Bolje je ne koristiti samo mat teksture, senke sa šimerom izgledaju zanimljivije i dodaju sjaj očima. Da bi vaša šminka trajala duže, koristite mat senke ili prajmer kao bazu.

Foto: pexels.com

 

Prirodan izgled je uvek u trendu 

Zadatak prirodne šminke je da licu da svež i odmoran izgled, a istovremeno stvori izgled lica bez šminke. Da biste ga kreirali, koristite lagane kreme u boji ili uradite korektor ispod očiju. Važan element je rumenilo. Preferirajte prirodne ružičaste, breskve ili koralne nijanse. Možete obojiti međutrepavice smeđom olovkom, a trepavice ostaviti bez maskare.

Foto: Shuterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija