• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.03.2024

08:23

Ona je nova Miss sveta! Posle skoro 20 godina lepotica iz Češke srušila konkurenciju i ponela krunu najlepše na planeti (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Ona je nova Miss sveta! Posle skoro 20 godina lepotica iz Češke srušila konkurenciju i ponela krunu najlepše na planeti (FOTO)

Podeli vest

Nova Mis sveta je devojka iz Češke.

Plavokosa lepotica Kristina Piškova je pobedila konkurenciju, tačnije 111 devojaka i dobila krunu najlepše. To je drugi put da je Čehinja najlepša na svetu, prvi put je tu titulu osvojila 2006. Tatana Kačarova.

Izbor za Mis sveta 2024. se održavao u Mumbaju, ovo je bilo 71. put, a u finalu je bilo 40 takmičarki iz celog sveta.

Foto: profimedia

 

Kristina ima 23 godine, bavi se manekenstvom, studira pravo i biznis administraciju, tečno govori engleski, poljski, slovački i nemački jezik, a zagovara održivi razvoj kroz obrazovanje.

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija