• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2024

14:08

Bjanka Censori u seksi čarapama bez gaćica! Pozirala mužu, pa oborila Instagram (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Bjanka Censori u seksi čarapama bez gaćica! Pozirala mužu, pa oborila Instagram (FOTO)

Podeli vest

Kanje Vest je na svom Instagramu objavio fotografije supruge Bjanke Censori, u čarapama i seksi majici koji otrkrivaju sve obline.

Na objavljenoj fotografiji Bjanka Censori ima čipkane bele čarape i usku roze majicu na bretele koji ističe bujne grudi i ima proreze i bele mašnice. 

Foto: Prinscreen Instagram/ Kanye West

 

Uz ovu, "kućnu" modnu kombinaciju, ona je obula bele cipele na štiklu. Imala je zalizanu kosu i smeran pogled uperen nadole. Pozirala je i okrenuta zadnjicom prema kameri pokazavši zadnji deo figure, kao i dok čuči.

 

 

Supruga Kanje Vesta ne prestaje da šokira javnost svojim modnim izdanjima i golotinjom u javnosti.

U oktobru prošle godine, izvor blizak ovom paru rekao je za "Daily Mail" da je reper naredio Bjanki da "nikada ne govori", kao i da on bira upadljivu odeću koju ona nosi u javnosti.

On do sada nije ni potvrdio ni demantovao da određuje koju će odeću njegova supruga nositi, iako je poznato da je uticao na stil svoje bivše supruge Kim Kardašijan, a bivšoj devojci Džuli Foks je kupio čitavu garderobu kada su počeli da se zabavljaju.

Inače, nedavno su Bjanka i Kim uslikane kako stoje jedna pored druge dok ćaskaju i gledaju Kanje Vesta kako nastupa.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija