• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2024

12:30

Kraljica Leticija zbog zdravlja morala da promeni obuću! Odrekla se štikli, ali je dokazala da i bez potpetica može biti elegantna (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Kraljica Leticija zbog zdravlja morala da promeni obuću! Odrekla se štikli, ali je dokazala da i bez potpetica može biti elegantna (FOTO)

Podeli vest

Kraljica Leticija se na turniru u ženskom fudbalu u Španiji pojavila u elegantnoj, sportskoj kombinaciji i belim patikama.

Kraljica Leticija je pokazala svoju bezuslovnu podršku španskom ženskom fudbalu svojim prisustvom na velikom finalu Kraljičinog kupa u Saragosi između FK Barselone i Real Sosijedada na stadionu La Romareda.

Za ovu priliku odabrala je ravne bele pantalone savršenog kroja i karirani blejzer od tvida u nežnim pastelnim bojama. Nosila je i bele sportske patike i imala jednostavnu frizuru i diskretnu šminku.

Španska kraljica patike nije obula slučajno. Ona, naime, mora da pazi na izbor cipela jer je nedavno imala prelom kosti srednjeg prsta na desnoj nozi. Povreda je zahtevala imobilzaciju, a kraljica Leticija zbog ove nezgode neće moći da nosi štikle u narednih mesec dana. 

Ona mora da pazi na obuću i zbog dijagnoze od pre nekoliko godina, Naime, ona ima  Mortonov neurom. Reč je o stanju koje pogađa nerve u prstima i izaziva zadebljanje tkiva, a manifestuje se iznenadnom pojavom bola u prednjem delu stopala, najčešće tokom aktivnosti.

Zbog svega toga kraljica Leticija mora da pazi na svoju obuću. Ona se toga pridržava, pa je poslednjih nedelja često mogla da se vidi u udobnim cipelama sa minijaturnom potpeticom.

Sada je, zbog najnovije povreda, počela da nosi patike. Nosila ih je i prilikom nedavnog snimanja kraljevskog portreta sa članovima svoje porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija