• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2024

14:30

U ovu torbu su svi gledali! Glumica u Kanu pokazala solidarnost sa žrtvama Palestine - mreže se usijale od komentara! (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

U ovu torbu su svi gledali! Glumica u Kanu pokazala solidarnost sa žrtvama Palestine - mreže se usijale od komentara! (FOTO)

Podeli vest

Kani Kusruti, zvezda filma "All We Imagine as Light" provukla je pažnju neobičnom torbom na crvenom tepihu Kanskog filmkog festivala.

Kani Kusruti koja glumi Prabu u filmu privukla je pažnju na društvenim mrežama kada je prošetala crvenim tepihom noseći torbicu u obliku lubenice, koja je međunarodni simbol solidarnosti sa Palestincima.

Glumica je ponela klasičnu belu haljinu midi dužine, ali "lubenica" torba je ovaj stajling podigla na neki potpuno drugi nivo, a društvene mreže su se usijale od komentara.

Korisnicima na društvenim mrežama jnije promakao ovaj simboličan potez glumice. 

- Ovo je prvi indijski film koji se takmičio u Kanu u poslednje tri godine, dobio velike ovacije, a glumoca Kani Kusruti odlučila je da iskoristi trenutak da kroz simboličan potez pokaže solidarnost sa Palestinom - napisao je jedan korisnik.

- Kani Kusruti je hrabra pred svetom - napisao je drugi korisnik.

"All We Imagine as Light" je prvi indijski film koji se kvalifikovao za takmičarsku sekciju festivala u poslednjih 30 godina i kandidt je za prestižnu Zlatnu palmu. U četvrtak uveče, glumačka ekipa filma došla je na premijeru njihovog filma. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija