• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.06.2024

18:53

Izaberite najlepšu Srpkinju! Ove devojke su lepotice naše zemlje - samo jedna će staviti krunu na glavu i poneti titulu Miss Srbije (ANKETA)

Privatna Arhiva

Moda i lepota

Izaberite najlepšu Srpkinju! Ove devojke su lepotice naše zemlje - samo jedna će staviti krunu na glavu i poneti titulu Miss Srbije (ANKETA)

Podeli vest

Osamnaest lepotica boriće se u finalu izbora za Miss Srbije koje će se održati 19.juna u Beogradu.

Izbor za Miss Srbije svakako je takmičenje koje privlači veliku pažnju javnosti jer devojka koja bude ponela laskavu titulu najlepše Srpkinje, boriće se rame uz rame sa ostalim izabranim lepoticama širom zemljine kugle za Miss sveta.

Kada se govori o izboru za najlepšu ženu, tema je koja izaziva veliko interesovanje i rasprave širom naše zemlje. Ovaj događaj nije samo takmičenje lepote, već često i osnova koja slavi raznolikost, samopouzdanje i unutrašnju lepotu žene.

Izbor za Miss Srbije ima svoje jedinstvene karakteristike, kriterijume ocenjivanja i misiju. 

Foto: Privatna Arhiva

 

Osim estetske lepote, kandidatkinje se često ocenjuju i prema njihovom društvenom statusu, intelektualnim sposobnostima, osobinama i sposobnosti da predstavljaju svoju zemlju na svetskom nivou. 

Pripreme za naše kandidatkinje trajale su pune dve nedelje u Grčkoj, gde su ih najbolji među najboljima pripremali za veliku scenu i izbor najlepše žene koja će poneti krunu Miss Srbije. 

Predstavljamo vam 18 finalistkinja, koje su se po svojoj lepoti, fizičkoj spremnosti, obrazovanju i intelektu istakle i ušle u trku izbora za najlepšu Srpkinju.  

1. MILICA MIKIĆ, 23 godine, Lazarevac

Milica poseduje vrhunski stil. Ona je vaspitačica u privatnom vrtiću. San joj je da otvori svoju čuvaonicu. Ima talenat za glumu. Miličin moto je Pupinova misao: "Put ka uspehu je popločan izazovima, ali upornost je ključ koji otvara vrata".

Foto: Foto: Promo

 

2. MILICA POPOVIĆ, 19 godina, Šabac

Milica je optimista, komunikativna i uporna.Studira menadžment, a njena strast je muzika. Baletom se bavila 10 godina. Njen životni moto je misao Žarka Lauševića: "Mala nada donosi veliku sreću, a velika nada donosi velika razočaranja".

Foto: Foto: Promo

 

3. NIKOLINA INES RISTIĆ, 20 godina, Đenova

Studira medicinu u Italiji. Na konkurs se prijavila jer želi da razvije svoju lepotu. Shvata da je lepota put ka savršenstvu. San joj je da bude dermatolog. Ceo život trenira tenis. Mandelina misao kojom se vodi kroz život je: "Pobednik je sanjar koji nikad ne odustaje."

Foto: Foto: Promo

 

4. LEJLA KRATOVAC, 19 godina, Prijepolje

Lejla ima neodoljiv osmeh i prodorne oči.Studira ekonomiju i želi da bude vrhunski menadžer po uzoru na Anu Vintur koja je glavna urednica "Vogue" časopisa. Završila je i muzičku školu svira klavir i peva. Njen moto je: "Nikada nije kasno za postavljanje novog cilja".

Foto: Foto: Promo

 

5. MARIA VIKTORIJA MATIĆ, 26 godina, Sombor

Maria je već ostvarila visoke životne skokove. Posle studija politike održivog razvoja u Švedskoj, sledi joj rad u UN. Razvojni fond Evrope dao joj je vetar u leđa. Hobi joj je pevanje. Životni moto joj je: "Lepota je smeštena najpre u ličnom razvoju do boljeg sveta".

Foto: Foto: Promo

 

6. ANJA DIMITRIJEVIĆ, 21 godina, Beograd

Anja je želela da postane oficir i završila je dve godine Vojne akademije. Onda je preusmerila svoje obrazovanje na Fakultet za diplomatiju i bezbednost. Zaposlena je u Ministarstvu spoljnih poslova u press službi. Misao našeg velikog vojvode Mišića: "Ko sme taj može , ko ne zna za strah taj ide napred" je Anjin životni moto.

Foto: Foto: Promo

 

7. NAĐA ĐOKIĆ, 20 GODINA, Bajina Bašta

Emotivna, iskrena i odana! Studira farmaciju sa željom da radi u nekoj internacionalnoj firmi.Talenat joj je gluma, a Ema Votson joj je uzor. Dugi niz godina je trenirala je odbojku. "Uspeh je niz malih napora, ponavljanih iz dana u dan" je misao Roberta Kolijera koja je rukovodi.

Foto: Foto: Promo

 

8. MILICA BREŽANČIĆ, 18 godina, Beograd

Milica završava sportsku gimnaziju i sa majkom vodi navijačice KK Crvena zvezda.14 godina se bavi plesom, pevanjem i glumom. Želi da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Životna misao kojom se vodi je: "Ko nema krila i laktovima se služi da poleti".

Foto: Foto: Promo

 

9. JAVORKA RAMIĆ, 20 godina, Žitorađa

Javorka studira ekologiju na Fakultetu Futura. Želja joj je da se bavi ekologijom i diplomatijom i zato želi da upiše Fakultete za Diplomatiju i bezbednost. Aktivna je u okviru nevladine organizacije "Zajedno 027" na nizu humanitarnih projekata. Gandijeva misao: "Budite promena koju želite videti u svetu" je njen moto.

Foto: Foto: Promo

 

10. NIKOLINA TRNIĆ, 17 godina, Banatsko Novo Selo

Nikolina je đak generacije u ekonomskoj školi u Pančevu. Njen uzor je Novak Đoković.Tečno govori engleski i uči španski.Veliku strast gaji prema putovanju, pisanju i glumi. Njena ambicija je da nastavi dalje obrazovanje u Njujorku. Rumijeva misao koja je inspiriše je: "Kada počnete hodati po putu, put se pojavljuje".

Foto: Foto: Promo

 

11. MILA DAVIDOVIĆ, 17 godina, Niš 

Nakon gimnazije želi da upiše stomatologiju i po uzoru na dedu i ujaka želi da otvori svoju ordinaciju. Ekstremno je talentovana za glumu. Misao Vesne De Vinče koja je inspiriše je: "Za uspeh su potrebni prijatelji, a da su za veliki uspeh su neophodni veliki neprijatelji ".

Foto: Foto: Promo

 

12. NELLY TERZIĆ, 20 godina, Kijev

Nelly govori šest jezika. Živi i studira ekonomiju u Rimu. Svetski umetnik Filip Stark joj je uzor jer da se bavi dizajnom enterijera. Strašno se bavi sportovima tenisom, plivanjem, jahanjem i skijanjem. Uvek se seti Mikelanđelove misli koju je izgovorio u svojoj 87-oj godini: "Još uvek ucim" .

Foto: Foto: Promo

 

13. MIA MILIĆ, 20 godina, Podgorica

Studira poslovnu ekonomiju i politiku u Beogradu i želi da postane novinar. Pasionirano se bavi modom. Aktivni je član je udruženja Crveni krst Kraljevo. Govori turski i engleski. Mia kaže:  "Snaga žene ne leži u njenoj fizičkoj moći već u njenoj neuništivoj volji".

Foto: Foto: Promo

 

14. IVANA POPOVIĆ, 26 godina, Novi Sad

Završila je dva fakulteta, za sport i prava gde je magistrirala.Trenutno radi kao online trener i nutricionista. Želi da ostvari uspeh Kirk Majersa koji ima sistem teretana za modele. Plivala je za reprezentaciju Srbije u plivanju . "Sve što možeš da zamisliš možeš i da ostvariš"sigurna je Ivana.

Foto: Foto: Promo

 

15. LENKA BOJANIĆ, 17 godina, Subotica

Završila je muzičku školu, svira klavir i bavi se pevanjem. Na master klasu svetskog tenora Gianluca Scarpaleti je briljirala. Želi da se ostvari kao advokat i da ide majčinim stopama. Deste godina trenira odbojku, smatra da je ljubav dar koji se množi kada se deli, što je rekao Pablo Pikaso.

Foto: Foto: Promo

 

16. ALEKSANDRA RUTOVIĆ, 25 godina, Beograd

U Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za internacionalni turizam i hotelijerstvo. Radi kao agent za nekretnine. Govori ruski i engleski jezik. Od pete godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Poštuje Bušido kodeks, kodeks samuraja.

Foto: Foto: Promo

 

17. MILICA ĐORĐEVIĆ, 22 godine, Kragujevac

Studira farmaciju i nutricionizam i želi da poveže ove dve profesije u budućoj profesji i otvori svoj centar zdravlja. Osam godina je trenirala odbojku. Promocja zdravog života na društvenim mrežama je njen hobi po uzoru na Anu Petrović. Sigurna je da "sreća prati hrabre".

Foto: Foto: Promo

 

18. LARA BUYSE, 20 godina, Atina

Lara poseduje izuzetnu harizmu. Živi u Belgiji i studira nutricionizam i dijatetiku. Govori četiri jezika. Trenirala je odbojku. Volontirala je u kampu za nezbrinutu decu iz Kambodže. Ona je model jednog velikog svetskog brenda. Lara je influenser sa 127.000 pratilaca na Instagramu.

Foto: Foto: Promo

 

 

Anketa

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija