• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

06.06.2024

10:30

Nađa je najzgodnija Srpkinja! Krunisana Miss bikinija - fatalna crnokosa pokazala prirodne atribute, od njene lepote zastaje dah (FOTO/VIDEO)

Informer

Moda i lepota

Nađa je najzgodnija Srpkinja! Krunisana Miss bikinija - fatalna crnokosa pokazala prirodne atribute, od njene lepote zastaje dah (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Naše lepotice koje se pripremaju u Grčkoj za izbor za Miss Srbije, prodefilovale su u kupaćim kostimima i tom prilikom pokazale svoje fizičke atribute, a titulu najzgodnije ponela je studentkinja Nađa Đokić (20) iz Bajine Bašte.

Lepotice su sa uzbuđenjem isčekivale da pokažu svoju izvanrednu lepotu u najprovokativnijem komadu odeće bikiniju.

Okruženi peskom, suncem i blistavim osmesima, svedoci smo kako se snaga ženske lepote susreće sa gracioznošću i šarmom.

Kroz svaki korak kao na pisti, ove dame ne samo da osvajaju srca svojom spoljašnjom pojavom, već i očaravaju svojom unutrašnjom snagom i samopouzdanjem, a Nađa Đokić krinisana je za srećnu i dostojnu pobednicu kraljice lepote u bikiniju. 

Pobednica Miss bikinija iz Bajine Bašte i studentkinja farmaceutskog fakulteta u Beogradu, samo za Informer podelila je svoje utiske povodom pobede.

- Pobeda mi jako znači  jer vidim da ljudi vole ono kakva sam ja zapravo, jer sam ovde najprirodnija. Volim da idem u teretanu, volim i zdravo da se hranim, to mi prija i to je ono što me čini ovakvom kakva jesam - kaže Nađa i otkriva šta joj najteže pada tokom priprema u grčkoj za Miss Srbije: 

Foto: Foto: Informer

Nađa Đokić

Ovde mi najteže pada rano ustajanje. Pripreme jesu naporne jer zahtevaju i psihičku pripremu ali imamo dobar tim koji nam mnogo pomaže u svemu. Porodica mi jako puno fali, jer sam dosta vezana za njih. 

Sve devojke koje su u trci za najlepšu srpkinju podržavaju jedan drugu i kako kažu bez sujete i zavisti grade jedno lepo sestrinstvo koje prerasta u prijateljstvo. 

- U našoj sredini vlada izuzetna podrška i gradimo određeno sestrinstvo tako da nijedna vrsta ljubomore i sujete nije prisutna - kažu misice.  

Kako teku pripreme i na šta posebno moraju da obrate pažnju pogledajte u video prilogu ispod teksta: 

Podsetimo, ovogodišnji izbor za mis Srbije biće održan  19. juna, a finalistkinje trenutno borave u Grčkoj u mestu Plaka.

Pripreme traju dve nedelje, a takmičarke će imati mnogobrojne aktivnosti tokom boravka u luksuznom kompleksu na samoj obali mora. U svim zemljama pripreme traju od pet do sedam dana, ali naše devojke imaju privilegiju da dve nedelje uče od najpriznatijih javnih ličnosti kao što su: dizajner Bata Spasojević, olimpijski trener Laurent Bidari, pevačica Milena Ćeranić, glumica Jovana Radosavljević i mnogi drugi. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija