• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2024

12:30

Pevačica se skinula -  Svaki detalj tela joj se vidi! Godinama imala tešku bolest, a sada je k'o boginja!   (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Pevačica se skinula - Svaki detalj tela joj se vidi! Godinama imala tešku bolest, a sada je k'o boginja! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Keša (37) se godinama borila sa bulimijom i anoreksijom, a sada napokon nakon teške borbe izgleda savršeno zgodno i zdravo.

Keša (37) je mnogima omiljena pevačica, a sada je mnoge fanove iznenadila u bikiniju. Njeno zgodno telo je svima zapalo za oko. 

Ona je viđena dok je uživala u opuštajućem odmoru na plaži u Los Cabosu u Meksiku, tokom vikenda sa sestrom. 

Njen bikini je mnogima zapao za oko jer je toliko seksi. Naime gornji deo je samo na jedno rame, dok je donji veoma nisko postavljen te su se obline jasno videle. 

Sada su se jasno videle sve njene tetovaže koje joj daju posebnu dozu senzualnosti iako je pre bila napadnuta da se previše "išvrljala". 

 

 

Iako ona sada savršeno izgleda njen put do toga nije bio lak. 

Naime, Keša se u mladosti borila sa bulimijom i anoreksijom, a sve se pogoršalo kada joj je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Ona se toliko izgladnjivala da gotovo ništa nije jela. 

- Stvarno sam mislila da ništa ne smem da jedem jer kada sam jela osećala bih sramotu i terala bih se da povraćam - ispričala je Keša jednom prilikom. 

Srećom, pre deset godina je našla izlaz iz mučne situacije. 

Potreban je ogroman rad da se stigne tu gde sam. Sedim ovde sada i ne brojim kalorije, ne znam koji mi je broj pantalona i lepo mi je - dodala je. 

Nakog mnogo godina borbe, Keša je sada zadovoljna i srećna žena koja izgleda nikad bolje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija