• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.07.2024

12:30

Struka nigde, pustila i stomak! Bila je najzgodniji model svih vremena, danas ni bleda senka - najnovije fotke Žizel Bundšen šokiraju (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Struka nigde, pustila i stomak! Bila je najzgodniji model svih vremena, danas ni bleda senka - najnovije fotke Žizel Bundšen šokiraju (FOTO)

Podeli vest

Menkenka Žizel Bundšen (43) čijoj lepoti se svet divio i najlepši Viktroijin anđeo uslikana je tokom odmora na Kostariki u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

Žizel je primećena na odmoru sa svojim novim partnerom Joakimom Valenteom u Kostariki, omiljenoj destinaciji koju je delila sa bivšim Tomom Brejdijem. 

Manekenka i Hoakim provodili su vreme na plaži sa svojom decom. Porodica je uslikana kako se igra u pesku, dok Žizel snima dragocene trenutke kamerom.

Foto: profimedia

 

Par izgleda srećno i opušteno, a Žizel je ovom prilikom pokzala svoju sadašnju figuru koja je mnoge koji su videli ove fotografije šokirala.  

Foto: profimedia

 

Svetski poznat model koji je punio naslovnice magazina zbog svog izgleda više nije što je bila. Bez trunke šminke, nesređene kose, sa kilogramima viška poslata je bleda senka svoje nekadašnje slave. 

Na Žizelinom licu su primetni znaci starenja, a ravan stomak postao je jedna omanja loptica. 

Foto: profimedia

 

Podsetimo, brazilska manekenka Žizel Bundšen od 2001. godine najplaćeniji je model na svetu, a 2007. godine našla se na Forbsovoj listi najbogatijih na visokoj 16. poziciji, a 2014. godine zauzela је 89. mesto na listi najmoćnijih žena na svetu.  

Foto: EPA

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija