• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.07.2024

10:30

Grudni koš jedva drži silikonske grudi, rebra joj probijaju kožu! Zvezda Beverli Hilsa pokazala premršavu figuru (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Grudni koš jedva drži silikonske grudi, rebra joj probijaju kožu! Zvezda Beverli Hilsa pokazala premršavu figuru (FOTO)

Podeli vest

Glumica Tori Speling (51) poznata po ulozi Done u čuvenoj seriji "Beverli Hils", uhvaćena je na plaži u Malibuu, gde se sunčala i plivala u uzburkanom moru.

Tori je pokazala svoju neverovatnu figuru u seksi neonskom bikiniju, čak za ukus mnogih i premršavu. Zvezdi popularne tinejdž serije pridružila se i njena  bliska prijateljica Laura Rugeti, koja je na plažu izašla u jednodelnom kupaćem kostimu animal printa.

Foto: profimedia

 

Činilo se da su njih dve bile odlično raspoložene dok su zajedno provodile prijatno popodne na pesku i suncu. 

Foto: profimedia

 

Tori je uživala kupajući se u moru, a dok je ulazilu u vodu niko nije mogao da odvoji pogled od ove glumice.Bujne grudi su bile u krupnom kadru i prkosile gravitaciji, pa su u jednom trenutlku čak i izvirile iz kupaćeg kostima. Duga plava kosa i sunčane naočare, činile su utisak još atraktivnijim.

Foto: profimedia

 

Mama petoro dece pokazala je da u šestoj deceniji u trci sa devojkama koje propagiraju vitku liniju i mršav izgled. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija