• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/A.Adamović

31.07.2024

19:00

Otkriven recept večne lepote! Suzana Mančić bez šolje ovog napitka nikada ne ide na spavanje

ATAIMAGES

Moda i lepota

Otkriven recept večne lepote! Suzana Mančić bez šolje ovog napitka nikada ne ide na spavanje

Podeli vest

U svetu u kojem su lepota i nega postali sinonimi za večnu mladost, Suzana Mančić se ističe kao neumorna ikona koja godinama osvaja svojom elegancijom i prirodnim šarmom.

Suzana, koja je već decenijama prisutna na malim ekranima širom regiona, nije samo poznata po svom profesionalizmu već i po svojoj posvećenosti očuvanju prirodne lepote.

Kroz godine, nije se libila da otvoreno deli svoje savete o nezi kože i kose, telesnoj kondiciji i ishrani, inspirišući generacije da pronađu svoj put ka sopstvenoj unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti.

- Spoljašnji izgled mora da se neguje i to je jedan maraton, nema pauze ili odustajanja, trčiš trku do kraja. Ako ti je stalo, ako nije, nikom ništa, sve je stvar izbora. Ja lično više nege posvećujem licu. Za kosu se ne sekiram mnogo, ako nešto ne valja, kažem sebi nema veze, izrašće ponovo - kaže Suzana Mančić. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Suzana Mančić

Kako nam je rekla bjuti rutina koje se godinama pridržavala pomogla joj je da svoju kožu održi negovanom i lepom. 

- Čista koža je zdrava koža. Dosta vremena provodim pod teškom šminkom zbog prirode posla. Važno mi je da kožu pre spavanja dobro očistim, i nahranim serumom i nutritivnom kremom. Moram reći da koristim sve što mi dođe pod ruku. Dosta kozmetike i nege dobijam na poklon i ne dam da se baci, sve isprobam. U mojim godinama prirodna nega ne daje neke rezultate. Žumance, limun i kap maslinovog ulja koristila sam kao devojka, a sada samo kvalitetnu kozmetiku proverenih proizvođača.

Foto: Zoran Sinko

 

Genetika je bitan faktor lepote u Suzaninom slučaju, jer su joj roditelji, a i baka bili lepi ljudi. 

- Moja majka i njena majka bile su prave lepotice, otac mi je bio zgodan čovek, na genetiku se ne mogu požaliti. Kao što rekoh, godine ne mogu da pobedim, ali trudim se da održim pristojan odraz u ogledalu i to je bitka neprestana. Maraton se mora istrčati - priča Suzana, koja pored osnovne nege podleže i estetskim zahvatima.

- Do sada sam se s punim poverenjem dala u ruke jednog doktorki, ona je stručnjak antiejdžing medicine. Ali vidim da to nije više dovoljno. Ova godina je vreme velikih promena za mene i odlučila sam se za hiruške intervencije. Odlučila sam se za rusku školu i videćete rezultate uskoro.

Foto: Miloš Rafailović

Suzana Mančić

Pre spavanja obavezna šolja čaja

Uz besprekornu pojavu koja pleni, Suzana Mančić je i aktivna zagovornica zdravog načina života, čime je postala uzor mnogima koji teže da ostanu vitalni i energični bez obzira na godine. Njeni saveti o korišćenju prirodnih preparata za negu kože, kao i o pravilnoj ishrani, dobijaju sve veći značaj u doba kada je očuvanje zdravlja i vitalnosti postalo prioritet mnogih.

- Mislim da se zdravo hranim, sve jedem, ali umereno. Dijete sam isprobala sve moguće, i shvatila da mom karakteru najviše odgovaraju brze i rigorozne dijete. Od prilike svakih deset godina sam krizirala sa kilažom. I tada bi se hvatala u koštac sa viškom kilograma, uglavnom uspešno. Ali glad je za mene strašan osećaj. Smanjila sam porcije, slatko izbacila kao i alkohol. Ranije sam vežbala dosta u teretani, sada imam psa, i sa njim idem u duge šetnje.  Sve u svoje vreme - kaže Suzana i dodaje da redovno ide na zdravstvene preglede, ali da pored savremene medicine praktikuje i alternativnu pa nikada na spavanje ne ide bez šolje čaja od kamilice. 

Redovno idem na zdravstvene preglede. Praktikujem i alternativan način lečenja, zato što je sve počelo od narodnog lekarstva, ali savremena medicina je nauka koja je doprinela našem zdravlju. Verujem u medicinu, ali pred spavanje uvek popijem kamilicu - završava Suzana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21