• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.08.2024

09:00

Stavite na telo samo 1 sastojak iz kuhinje i svi će se okretati za vama! Omamljujući miris koji će vas učiniti neodoljivim

Pexels

Moda i lepota

Stavite na telo samo 1 sastojak iz kuhinje i svi će se okretati za vama! Omamljujući miris koji će vas učiniti neodoljivim

Podeli vest

Jedna influenserka podelila je fantastičan trik za prelep miris koji ne potiče iz parfimerije.

Ova 22-godišnjakinja je osmislila svoj jedinstveni slatki miris koji odiše toplinom, a tajna je u ekstraktu vanile, popularnom ne samo u svetu slatkiša.

Naime, Elizabet nanosi ekstrakt vanile na zglobove, lagano ga utrlja i na taj način kreira miris sličan parfemu.

Iako se ekstrakti vanile prodaju kao kulinarski sastojci, ona ih koristi kao miris za telo.

Foto: Shutterstock

 

Vanila je vekovima cenjena zbog svog bogatog, umirujućeg mirisa. Ona budi osećaj topline, nostalgije i udobnosti setimo se samo bakinih kolača i detinjstva.

Za razliku od komercijalnih parfema prepunih sintetičkih hemikalija, ekstrakt vanile pruža prirodniju i blažu opciju za one koji vode računa o tome šta nanose na svoju kožu.

Influenserka takođe predlaže pravljenje spreja.

Pomešajte malo ekstrakta vanile sa vodom i stavite u bočicu sa raspršivačem.

Foto: Shutterstock

 

Za jači miris, možete prilagoditi odnos, koristeći više ekstrakta vanile po želji.

Najbolje je naneti ga na pulsne tačke, poput zglobova, vrata, iza ušiju, pa čak i iza kolena.

Ovi topli delovi tela pomažu da se miris efikasnije širi, jer sa njih lakše isparava. Ovo stvara suptilan i primamljiv miris tokom celog dana. Ona nanosi sprej na zglobove i tako uživa u svom mirisu svi mogu da ga osete, a ljudi je često pitaju koji parfem koristi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21