• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2024

09:00

Džulijan Mur izgleda kao boginja na crvenom tepihu! U zlatnoj haljini ostavila sve bez daha! (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Džulijan Mur izgleda kao boginja na crvenom tepihu! U zlatnoj haljini ostavila sve bez daha! (FOTO)

Podeli vest

Filmski festival u Veneciji postao je još sjajniji uz dolazak Džulijan Mur (63), koja je svojim glamuroznim izdanjem zasenila sve prisutne na premijeri filma "The Room Next Door." Holivudska zvezda blistala je u upečatljivoj haljini, potvrđujući svoj status ikone stila.

Šesti dan Filmskog festivala u Veneciji bio je u znaku premijere filma "The Room Next Door," novog ostvarenja španskog reditelja Pedra Almodovara. Uloge u ovom dugoočekivanom ostvarenju pripale su velikim holivudskim zvezdama - Džulijan Mur i Tildi Svinton.

Venecijanski festival, sinonim za vrhunska filmska ostvarenja, nije razočarao ni ove godine, a svi očekuju da će Almodovarov film osvojiti kako kritičare, tako i publiku. Džulijen Mur i Tilda Svinton već su postigle svoj prvi trijumf te večeri na crvenom tepihu.

Na premijeru su stigle zajedno, svaka u svom prepoznatljivom stilu. Almodovar im se pridružio u karakterističnom otkačenom izdanju, noseći pink odelo i crne sunčane naočare.

Tilda Svinton je, u svom karakterističnom maniru, zračila elegancijom i samopouzdanjem. Pojavila se u monohromatskom sivom odelu brenda Chanel, odišući ozbiljnošću i stilskom preciznošću. Nasuprot njoj, Džulijan Mur je doslovno zablistala na crvenom tepihu.

 

Džulijan je izdominirala

Holivudska ikona izabrala je glamuroznu, upečatljivu toaletu modne kuće Bottega Veneta. Dugačka haljina sa V-izrezom, koja prati liniju tela, prožeta je hiljadama svetlucavih šljokica, čineći je izuzetno moćnom i neodoljivom.

U ovom zanosnom izdanju, 63-godišnja glumica privukla je sve poglede, dokazujući da šljokice nisu rezervisane samo za mlade. Svoj autfit je upotpunila jednostavnim, ali efektnim aksesoarima - zlatnim minđušama i metalik sandalama sa kaišićima i visokom štiklom. Kosu je zavezala u elegantan rep, dok je minimalistička šminka diskretno naglasila njenu suptilnu lepotu.

Džulijan Mur pokazala je da prava elegancija ne poznaje godine i da je sve u stilu i držanju koje nosimo sa sobom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Džet set

Srbija