• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2024

09:00

Ćerki nije oprala kosu šamponom godinu i po dana! Svi su bili skeptični, a rezultat je nerealan! (VIDEO)

Shutterstock

Moda i lepota

Ćerki nije oprala kosu šamponom godinu i po dana! Svi su bili skeptični, a rezultat je nerealan! (VIDEO)

Podeli vest

Majka iznenadila svet svojom neobičnom odlukom – ćerki nije oprala kosu više od godinu i po dana sa šamponom. Dok su mnogi bili skeptični prema ovom eksperimentu, krajnji rezultat je ostavio sve bez reči.

Iako se nekada nije vodilo računa o tome sa čime peremo kosu, čini se da je to danas mnogo bitnije i da mnogi izbegavaju sredstva koja su puna parabena i ostalih štetnih sastojaka.

- Nisam oprala kosu svojoj četverogodišnjoj ćerki godinu i po dana. Koristim “no poo” metodu i kosa nema neprijatan miris - otkrila je Mišel koja se kune u “no poo” metodu odnosno pranje kose bez šampona.

- Metoda bez šampona sve je popularnija i mnogi žene da se vrate prirodi i žive na ekološki prihvatljiv način - rekla je Mišel. 

- Dopustite mi da vas oduševim kada vam kažem da sam zadnji put koristila šampon na kosi svoje 4-godišnje ćerke… pre 16 meseci. Nijedna metoda ne održava njeno vlasište i kosu zdravim i uravnoteženim. Ovo pomaže njenoj prirodnoj kosi - kaže mama. 

Dodaje da nema nakupljanja ulja na kosi, nema perutanja, nema neprijatnog mirisa.

- Ovako perem kosu moje dece i svo troje imaju zdravo i uravnoteženo vlasište -  rekla je Mišel.

 

@michelle_hairbymisheko No poo method is a game changer 🙌🏻 I hardly poo my kids hair & all 3 kids have healthy balanced scalps #kidshair #hairhack #hair #fyp #momsoftiktok ♬ Let Me Blow Ya Mind Showmusik Remix - Showmusik

 

- Koristim vodu, prirodnu proizvodnju sebuma, ulje, veganski sprej za račešljavanje i regenerator - objasnila je za kraj. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45