• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

10:00

"Ja sam mama koja se sunča gola"! Komšije se žale zbog njenih golih grudi, ali nju briga! (FOTO)

Instragram

Lajfstajl

"Ja sam mama koja se sunča gola"! Komšije se žale zbog njenih golih grudi, ali nju briga! (FOTO)

Podeli vest

Karla Beluči je već uveliko poznata javnosti zbog svojih kontraverznih izjava, ali čini se da ne prestaje da šokira. Sada je izjavila da iako je majka, odlučila je da se sunča potpuno gola u dvorištu, bez obzira na to što će joj komšije reći.

Karla Beluči, majka četvoro dece, bez ustezanja uživa u suncu potpuno gola, ne obazirući se na reakcije svojih komšija. Karla smatra da nema ništa loše u tome što pokazuje svoje telo jer je, kako kaže, "fantastično".

Karla Beluči nije stidljiva kada je u pitanju izazivanje kontroverzi. Tokom godina postala je poznata kao "najomraženija žena u Britaniji" zbog svojih kontroverznih izjava. Ne samo da je lažirala depresiju kako bi dobila operaciju nosa na račun Nacionalne zdravstvene službe (NHS), već je takođe podržala obaveznu vojnu službu i platila svojoj ćerki da se iseli iz kuće, prenosi "Daily star".

 

 

Međutim, čini se da 42-godišnju Karlu hejteri ne uznemiravaju - čak i kada je reč o stvarnim životnim situacijama.

Nedavno je razbesnela svoje komšije jer se sunčala potpuno gola!

Na najtopliji dan u ovoj godini, Karla je odlučila da se skine u svom dvorištu. Nije je briga da li se to ljudima sviđa ili ne - insistira da je njeno telo "fantastično".

- Volim da budem potpuno gola, i uopšte me nije briga. Sunčam se gola non-stop u svom vrtu. Komšije su verovatno zgrožene, ali to nije moj problem. Moje telo je fantastično, pa zašto da ne - rekla je. 

 

 

- Kritike roditelja me ne dotiču. Njihovo mišljenje mi ništa ne znači, ako im se ne sviđa, mogu da se presele ili da ne gledaju - dodala je. 

Iako sunčanje bez odeće nije potpuno ilegalno, zakon ima svoje izuzetke. U Engleskoj i Velsu, nije prekršaj biti go u javnosti, ali ne smete biti goli s namerom da izazovete "uznemirenje i strah".

Karla se ne brine zbog mogućih problema i ne dozvoljava da je pritužbe komšija zaustave. 

- Ništa me neće sprečiti da osunčam svoje obline, bilo kod kuće ili u inostranstvu. To je moj život,  po mom ili nikako - rekla je Karla. 

- Mogu da me vređaju koliko hoće, ali to samo degradira njih same. Voleli bi da imaju samopouzdanje poput mene. Uvek ostajem pribrana i neću se spustiti na nivo ljubomore. Ljubomora je bolest i neću biti deo toga - dodala je. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dačić: SPS u potpunosti podržava stavove predsednika Vučića i projekat jadarit
Politika

Dačić: SPS u potpunosti podržava stavove predsednika Vučića i projekat jadarit

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da blokade međunarodnih i domaćih javnih saobraćajnica, ugrožavanje bezbednosti ljudi i imovine, pretnje da će udariti na privredna čvorišta, kao i svakodnevne pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, predstavljaju teška krivična dela, ono što se i svetu u bezbednosnim strukturama zove ekoterorizmom i ekoekstremizmom.

17.08.2024

16:41

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Džet set

Srbija