• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2024

11:00

Čuvena modna dizajnerka šokirala izjavom o oblačenju! Evo šta žene nakon 30. i 40. nikako ne treba da nose

Shuterstock

Moda i lepota

Čuvena modna dizajnerka šokirala izjavom o oblačenju! Evo šta žene nakon 30. i 40. nikako ne treba da nose

Podeli vest

Modna dizajnerka Karolina Herera koja u svetu mode važi za jednu od najglamuroznijih žena prikazala je novu kolekciju u Njujorku, a mnogi i danas vode polemiku zbog njenih izjava da nošenje farmerki nakon 30. godine i duge kose posle 40. nije otmeno.

Herera koja uspešno vodi modno carstvo više od 30 godina jasno ističe da je nošenje farmerki nakon 30. godine i duge kose posle 40. potpuno neotmeno.

Foto: profimedia

Karolina Herera

Jedna od najelegantnijih žena sveta kaže da ona nikad ne nosi mini suknje i bikinije jer misli da su primereniji mlađim ženama, a sve pripadnice nežnijeg pola bi nakon 40. godine trebalo da nose kraću kosu jer je ona gracioznija i prikladnija za njihove godine.

- Žena mora prirodno da stari i ne pokušava da glumi godine u kojima nije, jer će izgledati smešno. Vidim brojne žene na ulici s leđa i izgledaju jako lepo s dugom kosom i mini suknjicama, ali kad se okrenu, ah one su stare - rekla je i dodala da po njenom mišljenju pokušaj da izgleda mlađe - ženu ostari.

- Ne verujem u trendove jer zbog njih svi izgledaju kao da nose uniforme. Izađe jedan trendi odevni komad i odjednom svi izgledaju isto - zaključila je.

Selma Hajek, Dženifer Lopez, Anđelina Džoli, Dženifer Aniston, Bijonse, Madona samo su neke od poznatih dama koje se očigledno ne bi složile s njom jer i danas nose kratke suknje, farmerke i dugu kosu i izgledaju otmeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45