• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2024

14:40

VEČE GLAMURA! Kim Kardašijan zasenila sve pristune u kreaciji staroj 26 godina - a tek ostale da vidite (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

VEČE GLAMURA! Kim Kardašijan zasenila sve pristune u kreaciji staroj 26 godina - a tek ostale da vidite (FOTO)

Podeli vest

Sinoć je Los Anđeles bio u znaku glamura i zvezda na četvrtom po redu Academy Museum Gala, gde su blistale najlepše i najinspirativnije zvanice.

Kim Kardašijan, Kara Delevinj, Selena Gomez, Nikol Kidman, Demi Mur i mnoge druge dive pokazale su svoju neprevaziđenu eleganciju, dok su svi pogledi bili usmereni ka njihovom savršenom izgledu.

Kim Kardašijan se pojavila u duhu starog Holivuda, noseći vintidž komad iz arhive Tijerija Muglera iz prolećne kolekcije 1998. godine. Njenu kombinaciju činili su korset i ogrtač sa kapuljačom, dok su providne PVC cipele i dijamantska ogrlica dodatno naglasile njenu figuru. Look je zaokružen pažnjom njenog dugogodišnjeg stiliste Danija Levija. Iako su providne cipele podelile mišljenja, često se koriste za stvaranje iluzije visine i izduženije figure.

Kara Delevinj, kao i uvek, bila je prava modna ikona, pojavivši se u ekstravagantnoj, ali i izuzetno elegantnoj haljini. Njenu smelu modnu kombinaciju upotpunili su jarko crveni karmin i blistava dijamantska ogrlica, što je dodatno naglasilo njen jedinstveni stil.

Ove zvezde su sinoć sijale 

Selena Gomez, pevačica i glumica, izabrala je mornarsko plavu haljinu od antilopa, sa kožnim detaljima na korsetu, dok su statement hromirane narukvice i minđuše dodatno istakle njen elegantan izgled. Za njen stil zaslužna je poznata stilistkinja Erin Volš, koja je radila i sa zvezdama poput En Hatavej i Elizabet Benks.

Nikol Kidman je na ovom glamuroznom događaju oduševila prisutne noseći prefinjenu haljinu iz Balenciaga kolekcije, koja je savršeno spojila eleganciju i senzualnost. Njena pojava na crvenom tepihu bila je suptilna, ali veoma upečatljiva.

Demi Mur izgledala je zapanjujuće u tamnoljubičastoj kreaciji sa dubokim dekolteom i visokim izrezom, koji je naglasio njene zategnute noge, privlačeći poglede i potvrđujući njen status modne ikone.

Kendal Džener, u Schiaparelli couture haljini, došla je u pratnji sestre Kajli, a njihova pojava svakako nije prošla nezapaženo, dodatno doprinosivši glamuroznom sjaju večeri.

Ove dame su sinoć zablistale u punom sjaju, svaka na svoj način, ali sa zajedničkom notom nepogrešivog stila i inspirativne elegancije. Gala veče je odisalo luksuzom, a prisutni su uživali u spektakularnim modnim izdanjima koja će se dugo pamtiti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27