• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA
Informer
Video
author image
Informer.rs

Novinar

17.04.2020

18:04

OSTALO VAM JE DOSTA TUNJEVINE?! Napravite sami UKUSNU PAŠTETU - pomešajte je sa ovim sastojcima!

Recepti

OSTALO VAM JE DOSTA TUNJEVINE?! Napravite sami UKUSNU PAŠTETU - pomešajte je sa ovim sastojcima!

Podeli vest

Posno i može da traje nekoliko dana

Sastojci

tunjevina

kiseli krastavčići

senf

(VIDEO) SOČNA ČOKOLADNA TORTA BEZ MLEKA, JAJA I MARGARINA! Brzo i lako se pravi

Foto: Pixabay

Priprema

Dobro ocedite tunjevinu, zatim dodajte sitno naseckane krastavčiće. Sjedinite to, ako je previše gusto dodajte malo vodice iz tegle od krastavaca. Na kraju stavite jako malo senfa, kako bi mu dalo gustinu i pašteta je spremna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, Youtube, Viber.

Pridružite se i saznajte prvi najnovije informacije.

Naše aplikacije možete skinuti na:


Imate mišljenje?

Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 5 godina

Kakva je to pasteta sa majonezom??? Evo vam moj pravi recept! 1kg girica (papalina) 3-4 kasike svinjske masti Biber So po ukusu 2dl vode Mast, vodu i papaline staviti u serpu i na laganoj vatri krckati uz cesto mesanje dok se ribice potpuno ne raspadnu i voda izvetri. Na kraju dodati biber i 2-3 minuta krckati. Kad se rashladi maze se na hleb kao nekada fish-bi pasteta i ima neverovatan morski ukus. Bez konzervansa, prirodno u frizideru opstaje 7 dana. Prijatno!

Viki

pre 5 godina

Od cega da ostane dosta tunjevine?! Limenke su male. Jednostavno, treba otvoriti nekoliko limenki, i to je to.

sledeća vest

Politika

TV

Ne propustite novu epizodu emisije "Na merama" - U subotu od 20h ulazimo u trag i nedodirljivima!
Live TV

Ne propustite novu epizodu emisije "Na merama" - U subotu od 20h ulazimo u trag i nedodirljivima!

Prošle sedmice u popularnoj Informerovoj TV emisiji "Na merama" mogli ste, između ostalog, da vidite, kako biznismen iz Ratkova Branko Babić sa Draganom J. Vučićevićem dogovara kupovinu medija Junajted grupe, šta na pijaci pazari ministarka Milica Đurđević Stamenkovski, kakve turustičke aranžmane merka poslanica-blokaderka Biljana Đorđević, gde penzionerske dane provodi nekadašnji lider SPO-a Vuk Drašković…

05.12.2025

10:57

Društvo

JOŠ Društvo VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set