
Printscreen/YT/Gurman tv
NOV NAČIN PRIPREME PILETINE! Napravite pohovano rolovano meso fantastičnog ukusa /VIDEO/
Uz ovako pripremljenu piletinu poslužite zelenu salatu i eto ukusnog ručka
Sastojci:
500 g pilećeg filea



60 g kačkavalja
60 g šunke
Za poh:
3 jajeta
so, biber, začinska paprika
500 ml mleka
1 kesica praška za pecivo
350 g kukuruznog brašna
200 g brašna
1 l ulja
Priprema:
Meso isecite na tanke šnicle i izlupajte. Posolite, pobiberite, a zatim preko svako parčeta stavite šunku i kačakavlj. Štapić za ražnjić stavite na kraj i urolajte. Obmotajte providnom folijom i stavite u zamrzivač na 2 sata.
Jaja umutite sa praškom za pecivo i začinima, zatim dodajte mleko, obe vrste brašna i sjedinite. Skinite foliju sa mesa i umočite u dobijenu smesu.


Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
krstarica/informer.rs | Subota, 22. 05. 2021.
-
krstarica/informer.rs | Subota, 22. 05. 2021.
-
krstarica/informer.rs | Subota, 22. 05. 2021.