NOV NAČIN PRIPREME PILETINE! Napravite pohovano rolovano meso fantastičnog ukusa /VIDEO/

Printscreen/YT/Gurman tv

07:50 Recepti 0

gurmantv | 25. 05. 2021.

NOV NAČIN PRIPREME PILETINE! Napravite pohovano rolovano meso fantastičnog ukusa /VIDEO/

Uz ovako pripremljenu piletinu poslužite zelenu salatu i eto ukusnog ručka

Sastojci:

500 g pilećeg filea

so, biber
60 g kačkavalja
60 g šunke

Za poh:

3 jajeta
so, biber, začinska paprika
500 ml mleka
1 kesica praška za pecivo
350 g kukuruznog brašna
200 g brašna
1 l ulja

Priprema:

Meso isecite na tanke šnicle i izlupajte. Posolite, pobiberite, a zatim preko svako parčeta stavite šunku i kačakavlj. Štapić za ražnjić stavite na kraj i urolajte. Obmotajte providnom folijom i stavite u zamrzivač na 2 sata.

Jaja umutite sa praškom za pecivo i začinima, zatim dodajte mleko, obe vrste brašna i sjedinite. Skinite foliju sa mesa i umočite u dobijenu smesu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.