
Shutterstock
Posna TOSKANSKA ČORBA sa PASULJEM i BUNDEVOM! Ukusna i zasitna! (RECEPT)
Na koliko različitih načina pripremate pasulj? Ovo je jedan od načina da upravo pripremite nešto drugačije i iznenadite ukućane... Uživajte!
Sastojci:



kašika ulja Shutterstock
manja muskatna bundeva
glavica crnog luka
dva čena belog luka
kašika margarina
ruzmarin, origano
malo majčine dušice
manji limun
četiri šolje bistre supe od povrća
400 g belog pasulja iz konzerve
šolja i po kelja
so, biber
Priprema:
U šerpi na zagrejanom ulju propržiti bundevu isečenu na kockice, pa ocediti i staviti na toplo. Potom ubaciti iseckan crni luk, mešati dok ne omekša, dodati izgnječeni beli luk i pržiti još minut. Vratiti bundevu, dodati maslac, origano, ruzmarin i majčinu dušicu, promešati i preliti supom i sokom od limuna. Kad proključa, smanjiti vatru i krčkati 15 minuta. Umešati oceđen pasulj i kelj, mešati dva-tri minuta, pa poslužiti dok je toplo.


Prijatno!
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Iće&Piće/Informer | Nedelja, 28. 11. 2021.
-
iće&piće/informer.rs | Nedelja, 28. 11. 2021.
-
iće&piće/informer.rs | Nedelja, 28. 11. 2021.
-
iće&piće/informer.rs | Nedelja, 28. 11. 2021.