• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Stil/informer.rs

02.01.2022

19:56

CRNA LIMUNADA SPAS protiv mamurluka, mučnine i TOKSINA! (RECEPT)

Shutterstock

Recepti

CRNA LIMUNADA SPAS protiv mamurluka, mučnine i TOKSINA! (RECEPT)

Podeli vest

Ako planirate da očistite telo od nakupljenih toksina, neprospavane noći, previše ića i pića, crna limunada je odličan napitak...

Limunada je mnogima omiljeno piće, osvežava i vrlo je ukusna, ali kada joj dodate i aktivni ugalj, dobijate savršen napitak za preporod celog organizma.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti i gasova, pa i kod problema s kožom. Reguliše rad probavnog trakta, a na taj način ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Recept:

Sastojci:

sok od pola limuna ili limete

čaša mineralne, kokosove ili obične vode

pola kašičice aktivnog uglja

Priprema:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešajte i napitak je spreman. Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lekova. Zato, ukoliko pijete neke lekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija