• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iće i piće

10.07.2022

22:00

SAVRŠENSTVO IZ ČAŠE! Napravite čizkejk od malina - poslastica koja će oduševiti i najveće kritičare!

Shutterstock

Recepti

SAVRŠENSTVO IZ ČAŠE! Napravite čizkejk od malina - poslastica koja će oduševiti i najveće kritičare!

Podeli vest

Sve što vam treba da se osvežite ovog leta jeste čizkejk iz čaše, napravljen od malina, keksa i maskarponea

Ukoliko želite da se osvežite jednom ukusnom poslasticom, sigurni smo da će vam se ovaj čizkejk iz čaše sigurno dopasti.

SASTOJCI:

  • 200 g malina
  • trećina šolje šećera
  • 150 g keksa
  • manji limun
  • 250 g maskarponea
  • 300 ml slatke pavlake

PRIPREMA:

Maline posuti sa dve kašike šećera, promešati, te kratko prokuvati na umerenoj vatri. Keks kratko izmiksati u blenderu, da se ne samelje skroz. Mikserom umutiti maskarpone, dodati sok i rendanu koru limuna, miksati još minut, pa ubaciti preostali šećer i 200 mililitara slatke pavlake. Sve dobro umutiti. U čaše prvo rasporediti sos od malina, pa krem od maskarponea i na kraju mleveni keks. Ukrasiti preostalom umućenom pavlakom, ohladiti i poslužiti.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija