
bakina kuhinja
PILETINA SA PAVLAKOM! Ručak za desetku - bakin tajni recept (VIDEO)
Ako ste ljubitelj mesa, onda treba da spremite ukusnu piletinu u kombinaciji sa pavlakom
Potrebno je:
pileće grudi



granule belog luka
suvi začin
100 gr rendanog kačkavalja
nekoliko kašika susama
3 jaja
3 kašike brašna
200 gr kisele pavlake
1 kašika majoneza

bakina kuhinja
Priprema:
Meso iseći na tanje listiće. Posoliti, pa dodati suvi začin, beli luk , biber, a zatim malo ulja i promešati.
Svaku šniclu provući kroz brašno, umućena jaja, pa rendan kačkavalj sa susamom.
Ređati u podmazan pleh. U činiju izmešati pavlaku i majonez, pa time preliti meso.
Peći na 220 stepeni C oko 40-45 min.
bonus video:
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.
-
informer.rs | Utorak, 09. 08. 2022.