• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iće i piće

16.01.2023

09:22

HOT DOG SA SLANINOM I KISELIM KUPUSOM! Zvuči nespojivo, ali je ukus neprevaziđen - obavezno ga napravite!

Shutterstock

Recepti

HOT DOG SA SLANINOM I KISELIM KUPUSOM! Zvuči nespojivo, ali je ukus neprevaziđen - obavezno ga napravite!

Podeli vest

Kifla, roštiljska kobasica, kiseli kupus, još par namirnica i začini biće dovoljni da napravite ovo preukusno jelo

Iako je preporuka da ručak bude neko kuvano jelo, što bi starije generacije rekle "na kašiku", ponekad možete da date sebi oduška, pa napravite nešto poput ovih hot dogova sa slaninom i kiselim kupusom.

Naravno, ovo jelo je odlično i kada vam dolazi društvo, ili uz gledanje nekog filma ili utakmice, a u ukusu ne sumnjamo da ćete uživati:

SASTOJCI:

  • četiri kifle
  • četiri kašičice maslaca
  • četiri sveže roštiljske kobasice
  • 100 g pančete
  • dve šolje kupusa ribanca
  • mlevena ljuta paprika
  • so, biber, ulje

PRIPREMA:

Kobasice pržiti u tiganju na vrelom ulju dok ne porumene sa svih strana. Kiseli kupus i iseckanu pančetu takođe kratko propržiti, da slanina dobije lepu boju. U međuvremenu preseći kifle po dužini i premazati maslacem, pa odozgo rasporediti kupus, slaninu i kobasice. Posuti sa malo mlevene ljute paprike i poslužiti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija