
Shutterstock
PEČENI LOSOS SA ČERIJEM I ŠPARGLAMA! Iako je jelo veoma lagano, veoma je ukusno i sito!
Malo čeri paradajza, lososa, limuna i još nekoliko namirnica, biće dovoljno da napravite ovo preukusno jelo.
Ukoliko ste ljubitelj lososa, ovaj recept će vam se sigurno dopasti:



SASTOJCI:
- dve kašike maslinovog ulja
- 10-12 špargli
- dve šake čeri paradajza
- kašika balzamika
- 400 g fileta lososa
- pola limuna
- so, biber, peršun
PRIPREMA:
Špargle oprati, odstraniti donje, korenaste delove, pa staviti u podmazan pleh. Preliti kašikom ulja, posoliti i pobiberiti, te peći u rerni na 200 stepeni desetak minuta. Potom dodati čeri paradajz i filete lososa, preliti balzamikom i preostalim uljem, posoliti i pobiberiti, te vratiti u rernu i peći još 15 minuta. Preliti sa malo soka od limuna i poslužiti.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
informer.rs | Sreda, 29. 03. 2023.