• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

02.06.2016

20:58

(VIDEO) MUŠKARCI SU SE ONESVEŠĆIVALI KAD ONA PROĐE! Evo koji je trik koristila Merilin!

Zanimljivosti

(VIDEO) MUŠKARCI SU SE ONESVEŠĆIVALI KAD ONA PROĐE! Evo koji je trik koristila Merilin!

Podeli vest

Za njom nema koji se muškarac nije onesvestio, a kamoli okrenuo. Merilin Monro pokrenula je svojevrsnu seks revoluciju kako na ulicama tako i na platnu. Njoj bliski izvori tvrde da je njena tajna bila u načinu hoda, koji je naučila iz stare knjige o anatomiji

Zanosan hod Merilin Monro i danas je mnogim ljudima simbol seksepila, ali malo ko zna da nije prirodno tako hodala. Zapravo, kad je bila totalno opuštena, mogla je da prođe ulicom a da je niko ne primeti. A, onda bi u trenutku rešila da postane Merilin, promenila način hoda, podigla glavu visoko, nabacila osmeh - i ljudi bi se sjatili oko nje.

To pričaju Merilinkini prijatelji u dokumentarnom filmu o njenom životu "Love, Marilyn" dajući uvid u njena intimna pisma, dnevnike i knjige koje je volela da čita.

MERLIN MONRO: Sedam tajni njenog šminkera!

Iako je u filmovima uvek glumila seksi žene koje ne krasi visoka inteligencija (što ju je na kraju bacilo u depresiju i ubilo) Merilin je zapravo bila pravi knjiški moljac. Uvek je sa sobom nosila knjigu, a jedna od omiljenih bila joj je čuvena "The Thinking Body" enciklopedija koju baletske škole širom sveta i danas koriste.

Njoj se posebno dopala jedna metoda koja je oslikana u knjizi, a koja podrazumeva da žena treba uvek da hoda kao da joj je za glavu zakačena kuka koja je vuče na gore.

Slika i sama ideja deluju bizarno, ali su rezultati toliko dobri da su za njen hod u filmu "Nijagara" govorili da je bio nešto što niko do tad na velikom platnu nije video. Njeni pokreti kukovima, ramenima i rukama bili su toliko seksi da je jedna scena iz tog filma ušla u anale kao najduži hod od kamere u istoriji!

Ništa manje seksi nije bila ni u filmu "Majmunska posla".

DORUČAK I VEČERA po receptu MERLIN MONRO!

Obratite pažnju kako joj se celo telo njiše u skladu sa pokretima kukova, dok glava stoji podignuta visoko i ne pomera se. To je sve zahvaljujući "kuka" metodi koja je od obične Norme Džin Mortenson napravila seks simbol Merilin Monro.

IZJAVE SLAVNIH LEPOTICA zbog kojih ćete zavoleti i prihvatiti sebe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija