• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

24.09.2018

08:37

(VIDEO) JEDAN METAK U GLAVU I SAMO JE POTONUO U VODU! Baka se iznervirala, pa ubila ALIGATORA OD 260 KG!

Zanimljivosti

(VIDEO) JEDAN METAK U GLAVU I SAMO JE POTONUO U VODU! Baka se iznervirala, pa ubila ALIGATORA OD 260 KG!

Podeli vest

Baka Džudi Kokran iz Teksasa uspela je da ubije 3,5 metra dugačkog i više od 260 kilograma teškog aligatora. Ona kaže da se na taj potez usudila kako bi se osvetila životinji koja joj je pojela njenog konjića

Amerikanka Džudi Kokran ostala je bez svog malog konja kada joj je, kako sumnja, aligator pojeo životinju. 

Ostavši bez svog ljubimca, ona je tri godine spremala osvetu na svom ranču u Gudriču, te je uz pomoć jednog metka usmrtila opasnog reptila. 

 

 


 - Jedan metak u glavu i samo je potonuo u vodu. Oni obično pred smrt počnu da se prevrću, ali ovaj nije  -  rekla je ona u intervjuu za lokalne medije.

 

 

Džudi je dodala da je od nestanka njenog malog konja sve vreme sumnjala da je upravo ovaj reptil pojeo. Naglasila je da je njen konj bio veličine labradora, pa je aligator mogao da ga "pojede za užinu". 

 - Obično nas aligatori ne uznemiravaju, ali na ovog smo motrili" - kazala je baka, dodavši da planira da preparira telo životinje, glavu i rep da izloži, dok će meso pojesti sa svojom porodicom. 

Inače, u ovom okrugu je jednom godišnje dozvoljen lov na aligatore, u period od 10. do 30. septembra, a jedan od uslova za lov je da životinja mora da bude namamljena, a potom ubijena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grigorije MMM

pre 5 godina

Kakvo namamljivanje, kakvi bakrači... to je bilo streljanje jednog živog bića. Ne volim aligatore, a ni gmizavce uopšte, ali tako mislim. A i odnosi nisu isti: ako je aligator pojeo njegog konja, to je njemu u prirodnom opisu njegovoih nagona, on je životinja i tako se hrani, a ona je postupila nepirodno i nefer: koristila je civilizacijska dostignuca: ulovila je aligatora, uvezala ga, prinudila ga kanapom da stane pred pusku i - pucala. Potpuno nefer, a i nehumano. Tako američki.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija