• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

16:42

KAKAV PEH - ovo nije smelo da se desi! Ogromna greška u domaćoj seriji koju svi gledate - pevačica uzela TELEFON i uradila NEMOGUĆE! (FOTO)

Zanimljivosti

KAKAV PEH - ovo nije smelo da se desi! Ogromna greška u domaćoj seriji koju svi gledate - pevačica uzela TELEFON i uradila NEMOGUĆE! (FOTO)

Podeli vest

Gledaocima ništa ne promiče

Scena iz epizode nove serije "Igra sudbine" nasmejala je mnoge.

 

Naime, glumica Milica Milša koja tumači lik Ade Kanački, pričala je na mobilni. Što bi bilo okej, da joj telefon nije zatvoren.

Foto: tv prva printscreen

Iako postoji mogućnost da se razgovara sa maskom koja se preklapa, u ovoj sceni se jasno vidi da to nije slučaj i da Milica zapravo ne vodi razgovor.

 

Foto: tv prva printscreen

Scena je već počela da kruži društvenim mrežama, a budnom oku gledalaca očigledno ništa ne promiče.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anita

pre 4 godine

Kakva glupost! Ko to kaže da se ne može razgovarati za zatvorenom maskom telefona!!!! ???

zzz

pre 4 godine

vest gde je nema telefon moze da radi sasvim normalno i sa maskom preko kako znam? pa koristim bas tako..

Tanja

pre 4 godine

Pa to je sasvim normalno da se razgovara telofonom koji ima masku na preklop

Greška je jedino vaša

pre 4 godine

Jedina greška je što ste u naslovu napisali "Kakav peh - ovo nije smelo da se desi! Ogromna greška u domaćoj seriji koju svi gledate - PEVAČICA uzela telefoni uradila nemoguće". Dakle, dok jurite tuđe greške kojih nema (jer se telefonom može razgovarati i kada ima masku na preklop) - ispravite svoju koju ste napravili, jer u seriji ne glumi PEVAČICA - nego GLUMICA. I obavezno edukujte one koji pišu ovakve tekstove - ipak maske za telefone preko kojih može da se obavlja razgovor odavno postoje.

Leka

pre 4 godine

Koje gluposti izmisljanja tople vode? Sve sto gledamo i citamo, bolje receno pratimo radnje i dogadjaje posredno bez da fizicki ucestvujemo u njima: Filmovi, TV programi svih vrsta, internet sa svim svojim ponudama i sve moguce drustvene mreze na njemu, knjige svih zanrova sve je to virtuelna stvarnost koja je jedna vrsta obmane, u njima nema ni zrno realnosti sve je ismisljeno i skockano u necijem umu i pusteno u etar zabave radi. Od stvarnog zivota u tom virtuelnom svetu nema ni slovca. Tako da Ada govorila sa maskom na telefonu ili bez nje je nebitno u virtuelnom svetu sve je onako kako je.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17