• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2021

20:33

Žena usvojila psa, pa nekoliko nedelja kasnije OTKRILA NEVEROVATNU STVAR

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

Žena usvojila psa, pa nekoliko nedelja kasnije OTKRILA NEVEROVATNU STVAR

Podeli vest

Jedna žena objavila je urnebesan snimak na društvenim mrežama na kojem pokazuje kako njen pas ne reaguje kada mu priča na engleskom, već samo kada mu se obraća na španskom.

Keli Mekgi bila je šokirana kada je shvatila da je razlog zbog kojeg je njena čivava Maks ignoriše to što je ustvari ne razume.

-Pre nekoliko nedelja iz azila smo usvojili divnu čivavu, staru 4 godine. Znala je neke komande kada smo je vodili u šetnju i pretpostavila sam da prošla neku vrstu treniga - ispričala je ona u snimku i nastavila:

 

@kaleemcgee

If you judge my laugh that's rude. if you judge my Spanish that's fair. ##BetterTogetherChallenge ##VansCheckerboardDay ##fyp ##fypシ ##fy ##dog ##spanish ♬ original sound - KaleeMcGee


-Međutim, uskoro smo shvatili da nas uopšte ne sluša. Pokušali smo da mu kažemo da sedne ili da uradi jednostavne stvari, ali nismo uspeli. Nedeljama nismo znali o čemu je reč, sve dok nismo shvatili: on razume samo španski.

 

Kako se vidi na snimku koji je objavila, pas reaguje kada mu se izda komanda na španskom, dok one na engleskom ignoriše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Operi tu mrsnu i štrokavu kosu štrokno smrdljiva, pa onda pričaj, samo ti još kučke trebaju! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija