• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2022

17:37

Čovek ostavio kameru u šumi tokom noći, a ono što se pojavilo na snimku ZALEDILO JE SVE

Pixabay

Zanimljivosti

Čovek ostavio kameru u šumi tokom noći, a ono što se pojavilo na snimku ZALEDILO JE SVE

Podeli vest

Jedan čovek tvrdi da ima dokaze o vanzemaljskom životu nakon što je njegova lovačka kamera snimila golu figuru sa elipsastom glavom kako trči kroz mesto koje je inače poznato po čudnim pojavama.

Sablasna slika koju je objavio lovac Donald Bromli prikazuje nešto što izgleda kao sivi humanoid koji juri po polju u ruralnoj oblasti Redgejt u Montani, SAD.

 


Bromli je rekao da je u početku mislio da je stvorenje osoba - ali što je više gledao sliku bio je ubeđeniji da je reč o nečemu što ima vanzemaljsko poreklo, prenosi "San".

 

Inače, Donaldova kamera je postavljena u Redgejtu u ​​Montani, mestu za koje fanatici tvrde da je pravi rasadnik natprirodnih iskustava.


- Što sam više gledao, bilo mi je sve čudnije. I shvatio sam da se sve poklapa sa likom vanzemaljaca, zbog oblika glave i toga što nema odeću, ustvari izgleda kao da je providno biće - rekao je za lokalne medije.

Bromli tvrdi da su stanovnici Redgejta ranije videli zaista bizarne objekte kako se pojavljuju i lete nebom.
Među misterijama koje su se dogodile u ovoj oblasti je to što se automobili gase na lokalnim putevima bez razloga, a poznat je i slučaj seljaka koji je krvlju svoje porodice farbao kapiju nakon njihovog jezivog ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovokradica

pre 2 godine

Ma to je moj tečo Milelenko.....opet se napio !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija