• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2022

17:20

ŽENO, ŠTA TI SE DESILO? Fanovi zgroženi sa stajlingom popularne glumice - PROZIVKE PLJUŠTE! (FOTO)

Zanimljivosti

ŽENO, ŠTA TI SE DESILO? Fanovi zgroženi sa stajlingom popularne glumice - PROZIVKE PLJUŠTE! (FOTO)

Podeli vest

Najnovije fotografije glumice Nikol Kidman su potpuno šokirale javnost

Njen stajling, kao i njena pojava izazvali su velike (negativne) reakcije.

Slika za naslovnu stranu magazina "Veniti fer" kao i promotivni video-snimak izazvali su mnogo pažnje na mrežama. Glumica sa perikom na glavi pozira u minijaturnom sivom kompletu brenda Miu Miu, koji čine top i minić, a uz to je obula i mokasine sa soknama.

Kombinaciju je stilizovala Kejti Elenor Grand, ali pratioci su bili veoma zbunjeni: "Uopšte nisam fan toga kako je obučena i kako Nikol izgleda", "Šta je ovo – zašto žena s preko pedeset godina mora da izgleda kao tinejdžerka da bi bila na naslovnici magazina?", "Stajling katastrofa, a da ne pričamo o Fotošopu", "Ne vredi komentarisati količinu Fotošopa ovde jer više izgleda kao animirani lik, nego kao stvarna žena", "Bože, šta je ovo" pisali su.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija