• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.03.2022

15:40

JEDNA CAKA POTPUNO MENJA STVAR! Evo kako da vam punđa izgleda kao sa CRVENOG TEPIHA! (VIDEO)

Instagram/fashionactive

Zanimljivosti

JEDNA CAKA POTPUNO MENJA STVAR! Evo kako da vam punđa izgleda kao sa CRVENOG TEPIHA! (VIDEO)

Podeli vest

Veoma je lako imati taj pravi, holivudski izgled.

 

 

Pravljenje frizura zaista ne mora da bude težak zadatak. Jedna od frizura koja će uvek izgledati lepo i za svaku priliku, definitivno je punđa

Ipak, neophodno je da znate na koji način da je napravite, kako biste se razlikovale od drugih devojaka, ali i delovale ženstvenije i elegantnije. 

Za početak, umesto jedne, biće vam potrebne dve gumice i par ukosnica (ukoliko ste dovoljno vešte, možda čak i samo jedna). 

Kosu podelite na dva dela, tačnije u dva viša repića, pa napravite polu-čvoriće. Potom ta dva dela uvežite i spojite ukosnicom. Napred izvucite dva pramička i to je to. 

Kako to izgleda u praksi možete pogledati u snimku sa početka teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija