• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.05.2022

10:04

UŠLA JE U 6. DECENIJU, A IZGLEDA FANTASTIČNO! Niko ne može da veruje da ova glumica ima 52 godine! (FOTO)

Instagram/imheathergraham

Zanimljivosti

UŠLA JE U 6. DECENIJU, A IZGLEDA FANTASTIČNO! Niko ne može da veruje da ova glumica ima 52 godine! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Heder Grejem je u januaru napunila 52 godine, a na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe devojke.

Glumica Heder Grejem je 29. januara napunila 52 godine i još jedan je dokaz koliko godine zaista mogu da budu samo broj. 

Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje svoje fotografije, a najčešći komenari koje dobija, jesu da izgleda bolje i od mnogo mlađih koleginica. 

Heder se proslavila još kao 17-godišnjakinja u tinejdžerskoj komediji "Vozačka dozvola", a od tada već decenijama niže brojne uloge. Najpoznatija je po ulogama u filmovima "Boogie Nights" (1997), "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" (1999), "From Hell" (2001) i "The Hangover" (2009). 

Privatni život je oduvek skrivala vešto od očiju javnosti, a poslednje što se sa sigurnošću zna jeste da je bila u vezi sa izraelskim scenaristom Janivom Razom od 2011. do 2018. godine.

Njene nedavne fotografije u bikiniju su izazvale veliku pažnju javnosti, a pogledajte i zašto:

Pogledajte još neke njene fotografije:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija