• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2022

08:00

IZABERITE MODELE PANTALONA KOJE ĆE OBELEŽITI LETNJU SEZONU! Ležerne pantalone draže od haljina

Pixabay

Zanimljivosti

IZABERITE MODELE PANTALONA KOJE ĆE OBELEŽITI LETNJU SEZONU! Ležerne pantalone draže od haljina

Podeli vest

Ako ne volite da otkrivate noge, ili tražite nešto lagano što biste mogli da nosite i na posao ili neke druge prilike van kuće, svetski stilisti imaju rešenje

Modni magazini donose brojne predloge kako da ovog leta kombinujete lepršave pantalone. Od prirodnih i laganih materijala, poput lana, pamuka i satena, u raznim dezenima, ali i jednobojne, pantalone širokih nogavica biće odlična zamena za haljine i suknje.

Kroz široke nogavice vazduh slobodno struji, pa su visoke temperature u njima podnošljive, a u njima možete biti i opuštenije nego kada nosite suknje ili haljine.

Foto: Pixabay

Pnatalone

Od modela se izdvajaju one klasičnog kroja čije nogavice ravno padaju do članaka, onda one vrlo popularne maksi dužine koje skoro potpuno prekrivaju obuću. Nose se i varijante sa lastišem ili učkurom umesto pojasa, popularne palazo sa visokim strukom, ali i kilote, čija je dužina nogavica malo kraća, pa čak i kombinezoni koji rešavaju celu modnu kombinaciju.

Da biste bile zadovoljne, uskladite dezene pantalona sa gornjim delom i obućom, jer u zavisnosti od obuće i modnih dodataka iste pantalone možete nositi u različitim prilikama. Tokom leta volećete ih više od suknje, a nosićete ih češće od omiljenih farmerica ikada.

Evo nekih od predloga

Pantalone sa prugama vizuelno čine siluetu vitkijom pa to nije loš izbor za niske dame. Možete ih nositi uz majicu sa diskretnim printom ili jednobojnom košuljom. Patike ili ravne sandale i prikladna tašna dovoljne su da zaokružite stil za posao, a uz sako, jednobojnu majicu i odgovarajuće štikle, iste pantalone možete obući i izlazak na večeru.

Foto: Pixabay

Moda

Bilo da se odlučite za cvetni ili neki animal print, vrlo ih je lako uklopiti, jer pravilo je da uz ove dezene nosite jednobojni top, majicu ili košulju.

Lanene pantalone su većini prva asocijacija kada pomislite na leto. Obucite košulju, vežite njene krajeve u čvor i spremne ste za šetnju ili odlazak na posao.

Kombinezon je odličan izbor i za svečane prilike, pa se ne libite da pronađete odgovarajući model.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17