• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2022

16:09

KAKVA FIGURA! Poznata glumica se skinula u kupaći! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Zanimljivosti

KAKVA FIGURA! Poznata glumica se skinula u kupaći! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Podeli vest

Čuvena glumica Kim Katral, poznata po ulozi Samante Džouns u seriji "Se*s i grad" ponosno se fotografisala u jednodelnom kupaćem kostimu, a onda je fotografiju postavila na Instagram, gde je za kratko vreme prikupila neverovatan broj komplimenata i lajkova

Izgledaš neverovatno - poručuju glumcii fanovi na Instagramu gde je prati 1.1 milion ljudi.

- Samanta Džouns, volim te - podsetila je Kim mnoge na lik Samante Džouns koji je igrala u šest sezona serije "Se*s i grad", od 2008. do 2014. godine.

Zanimljivo je da je objava Kim Katral usledila ubrzo nakon što je njena bivša koleginica iz serije Keri Bredšo odnosno Sara Džesika Parker reagovala na njenu tvrdnju o trećem nastavku filma "Se*s i grad". Tihi sukob dve glumice nikako da se smiri a novi detalji daju potpuno novu dimenziju ovoj Samantinoj slici.

Podsetimo, Kim Katral je nedavno u intervjuu za "Variety" rekla da nema nameru da prihvati ulogu u trećem nastavku pomenutog filma jer scenario ne doprinosi napretku njenog lika. Dodala je i da glavne junakinje Sara, Kristin Dejvis i Sintija Nikson nisu njene prijateljice.

Sara Džesika Parker nije se obazirala direktno na ovu drugu izjavu Kim Katral, ali je zato demantovala njene reči o filmu gostujući u podkastu "Awards charter".

- Toliko sam pazila da nikada ne kažem bilo šta neprijatno jer to nije način na koji vodim komplikovane razgovore - rekla je Sara pa istakla da nije tačno da je Kim odbila ulogu već da studio nije želeo da prihvati njene uslove. Zbog toga je i odloženo snimanje trećeg dela, a kako je čuvena Keri rekla, "nisu želeli da snimaju bez Kim".

Foto: Reuters

Kim Katral

- Svaki glumac ima pravo da zahteva određene stvari, da ima ugovor koji mu odgovara. Nikada ne bih osporila tako nešto jer iskreno, to nije moja stvar. Da li smo razočarani? Naravno, ali to se dešava.

A onda je bilo mnogo razgovora u javnosti o tome kako se Kim osećala u vezi sa serijom i još jednom, nije na meni da joj kažem: "Grešiš, to bi za tebe bila sjajna stvar."

- Provela sam mnogo godina radeći zaista naporno, i uvek sam pristojna prema svima na snimanju, brinem o ljudima, odgovorna sam prema njima, prema svojim poslodavcima i onima za koje smatram da odgovaram kao producent serije - istakla je Sara i poručila da je Kim ulogom Samante dala veliki doprinos uspehu serije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija