• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

11:02

FATALNA NIKITA ZAVELA JE PUTINA, A EVO KAKO SADA IZGLEDA! Lepotica koja je pokorila svet nestala je iz Holivuda 2012, a ovim se danas BAVI (FOTO)

Printscreen You Tube Countriee Bumkin

Zanimljivosti

FATALNA NIKITA ZAVELA JE PUTINA, A EVO KAKO SADA IZGLEDA! Lepotica koja je pokorila svet nestala je iz Holivuda 2012, a ovim se danas BAVI (FOTO)

Podeli vest

Glumica Peta Vilson (51) koja se proslavila ulogom tajnog agenta u seriji "Nikita" Luka Besona (1997), zaludela je svet svojom neverovatnom lepotom, a kažu da su mnogi muškarci pali na njene čari, a među njima je bio i ruski predsednik Vladimir Putin

Plavokosa lepotica ledenog pogleda osvojila je svet čim se pojavila u seriji "Nikita", koja joj je donela svetsku slavu.

Vilsonova je prvo radila kao model u Australiji i Evropi pre nego što se preselila u Los Anđeles 1991. Tamo je studirala glumu, a nakon pet godina studija, angažovana je za neke male uloge u nezavisnim filmovima kao što su Naked Jane and Loser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

 

Zanimljivo je da se Peta 1996. godine prijavila za audiciju za popularnu seriju, a producenti su između 2.000 devojaka izabrali baš nju. Uloga fatalnog agenta obeležila je njenu karijeru i iako je kasnije dobijala uloge, one nisu mogle da se porede sa slavom koju joj je donela ona u "Nikiti".

Serija "Nikita" Luka Besona snimljena je 1997. godine, a bila je jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji.

 

 

Peta se od 2012. godine aktivno bavi dizajniranjem rublja i daleko je od glume. Iz veze sa rediteljem Damjanom Harisom ima sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

 

Pričalo se da je Peta zavela mnoge slavne muškarce među kojima su Rasel Krou, Mik Džeger, ali i Vladimir Putin.

Peta je opisala jednom prilikom kako je izgledalo Putinovo udavaranje:

- Udvarao mi se, hranio me je i pričao mi o votki. Bila je to prava noćna mora - opisala je tada Peta svoj susret sa ruskim predsednikom.

 

Iako Peta danas ima nekoliko kilograma više, ova zgodna dama je ostala dosledna svojoj boji kose, pa fanove oduševljava fotografijama na Instagramu.

Ponekada snimi neki dokumetarac ili se pojavljuje u televizijskim emisijama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija