• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.06.2022

09:35

MAZALA SAM MENSTRUALNU KRV NA LICE! Devojka šokirala svojom ispovesti, pa otkrila KAKVE JE SVE POSLEDICE imala!

Pixabay

Zanimljivosti

MAZALA SAM MENSTRUALNU KRV NA LICE! Devojka šokirala svojom ispovesti, pa otkrila KAKVE JE SVE POSLEDICE imala!

Podeli vest

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti otkrila da je nanosila menstrualnu krv na lice, zbog čega je imala velikih problema

Na jednom sajtu koji se bavi anonimnim objavljivanjem ispovesti, ljudi ostavljaju najrazličitije priče, kako iz tuđeg, tako i iz svog iskustva.

Ovaj put se oglasila jedna devojka, koja je blago rečeno, šokirala čitaoce:

- Prošle godine sam po uzoru na američku feministkinju, stavljala menstrualnu krv na lice. Bolesno i odvratno, znam. Od toga sam zaradila cistične akne, kojih se mesecima nisam mogla rešiti. Eto ja sam to uradila da vi nikad ne bi morale. Ne preporučujem - napisala je ova devojka, a komentari su odmah počeli da se nižu:

- Bože, šta sam upravo procitala...

- Pa krv je nečista sama po sebi, haha, čuj to na lice.

- Eto zašto sam protiv feministkinja. Prva sam žensko, ali znam kakvih sve žena ima.

- Ja ne znam koliki moron moraš biti za ovako nešto.

- Današnje žene su sposobne naći na netu hrpu gluposti i poistovetiti se s time, ali kad treba s nečim konkretnim da se pozabave, onda ne znaju ništa, onda su nesposobne i traže svoja prava i ravnopravnost. Žensko sam i iskreno gadi mi se ovaj feminizam, koji je sve samo ne ono što bi trebalo da bude. Neću ni spominjati s kakvim ženama radim na poslu, bude mi neugodno, jer nemaju pojma o osnovama života, ali zato znaju sve živo, šta je koja zvezda stavila na sebe i koliko koštaju gluposti.

- Ginekološkinja sam, i verujte, ovo se sigurno dogodilo. Šta sve čujem od žena, ovo je još i dobro. Kakve "prirodne terapije" koriste. Neke su dobre, neke su za psihijatriju. Najgore je što ni kad objasnim zašto ne bi trebalo to da rade, ne pali. Ne poznaju svoje telo. Ne znaju razliku između ovulacije i menstruacije. Edukacija pod hitno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija