• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.07.2022

14:10

PESAK SA PLAŽE VAM SE ZALEPIO? Skinite ga za čas OVIM sredstvom koje sigurno imate u kući - hit caka koju svi treba da znaju! (VIDEO)

TikTok/@lauren.clutter

Zanimljivosti

PESAK SA PLAŽE VAM SE ZALEPIO? Skinite ga za čas OVIM sredstvom koje sigurno imate u kući - hit caka koju svi treba da znaju! (VIDEO)

Podeli vest

Sve što vam je potrebno da biste skinuli pesak sa sebe jeste bebi puder i jedna čarapa

@lauren.clutter Save this for your next trip to the beach ? #momhack #momhacks #momcontent #MakeASplash ♬ Summer - Calvin Harris

Sigurno se i vama dešavalo da nakon boravka na plaži, pesak se jednostavno zalepi za vas. Kada ste na plaži, naravno to vam i ne smeta mnogo, ali odlazak kući može da bude pravi izazov. Potrebno je istresti pesak sa sebe i pokušati da ne unesete pola plaže u stan. 

Ipak, jedna mama je na društvenoj mreži TikTok pokazala da i za to postoji rešenje. 

Sve što treba da uradite jeste da sipate bebi puder u čarapu, a zatim da njome skidate pesak sa sebe.

Mnogi kažu da je trik sa bebi puderom odavno poznat, ali da je mnogo lakše kada ga sipate prvo u čarapu, a ne direktno na telo.

Da li ste već probali ovu caku?

Kako to izgleda u praksi pogledajte u snimku sa početka teksa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija