• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

09:07

ČUJU SE SVADBENA ZVONA! Džej Lo i Ben Aflek planiraju drugi put da izgovore SUDBONOSNO DA - ŽURKA će trajati 3 DANA

Reuters

Zanimljivosti

ČUJU SE SVADBENA ZVONA! Džej Lo i Ben Aflek planiraju drugi put da izgovore SUDBONOSNO DA - ŽURKA će trajati 3 DANA

Podeli vest

O novopečenom bračnom paru Aflek, Dženifer i Benu, ne prestaje da se priča otkad su se iznenada venčali u Las Vegasu, a sad su odlučili da naprave i raskošnu svadbu i ne žale pare! Popularni par trebalo bi za vikend ponovo da izgovori sudbonosno "da"

Slavni par će organizovati večeru za goste u petak, a u subotu će uslediti novo venčanje, posle čega sledi roštilj. Piknik će se nastaviti u nedelju.

Kako prenose strani mediji, unajmili su organizatora luksuznih događaja Kolina Kauvija za reprizu venčanja.

Budžet Dženifer Lopez i Bena Afleka kreće se, navodno, od 25.000 do 25 miliona dolara.

Zabava će biti organizovana na Aflekovom imanju u Rajsboru u Džordžiji.

Foto: reuters

Ben i Dženifer

Prošlog meseca, tačnije 16. jula, Dženife se udala za Bena u maloj beloj kapeli u Las Vegasu.

 - Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina sam bila strpljiva. Bili su u pravu oni koji su rekli, 'sve što ti treba je ljubav'. Sada smo zahvalni što imamo to u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo -  napisala je pevačica na društvenim mrežama.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Podetinjili. Sve sto su stariji veca su deca pa misle ako vise puta kazu da, da je to garancija za dugotrajnost.Dosadni su vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija