• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.08.2022

18:06

OVA ŽENA JE PRESTALA DA STARI! Demi Mur (59) BRUTALNA u mini bikiniju, a sadašnja žena Brusa Vilisa je OVAKO KOMENTARISALA!

Zanimljivosti

OVA ŽENA JE PRESTALA DA STARI! Demi Mur (59) BRUTALNA u mini bikiniju, a sadašnja žena Brusa Vilisa je OVAKO KOMENTARISALA!

Podeli vest

Demi Mur je objavila fotografiju u bikiniju, na koju nije ostala imuna ni sadašnja žena njenog bivšeg muža Brusa Vilisa

Američka glumica Demi Mur kao da je prestala da stari. Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde često objavljuje stvari kako iz poslovnog, tako i privatnog života, pa svoje pratioce redovno iznenađuje odličnim izgledom.

Ona je postavila fotografiju u pink bikiniju, preko kojeg je obukla laganu, žutu košulju, a širok osmeh ju je dodatno ulepšao.

- Upijajući leto - napisala je Demi uz fotografiju.

Ovaj put njenom izgledu nije "odolela" ni sadašnja žena, njenog bivšeg supruga, Brusa Vilisa, koja je ostavila simpatičan komentar:

- i stoji ti dobro - dodavši uz vatricu i smajlić.

Evo i kako je izgledala:

Foto: Instagram/demimoore

Demi Mur

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija