• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

01.10.2022

21:46

GLEDA MLAĐE CURE I MAŠTA O NJIMA! Žena otkrila da joj muž ima KRIZU SREDNJIH GODINA - traži POMOĆ!

Zanimljivosti

GLEDA MLAĐE CURE I MAŠTA O NJIMA! Žena otkrila da joj muž ima KRIZU SREDNJIH GODINA - traži POMOĆ!

Podeli vest

Žena se na jednom sajtu za ispovesti požalila kako oseća promene u braku i da ne zna šta da radi

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, nečijih razmišljanja i iskustava, pojavila se priča žene, koja je mnogima privukla pažnju.

Radi se o tome da je njen muž ušao u takozvanu "krizu srednjih godina" i da ona ne zna kako da se postavi:

- Mog muža hvata kriza srednjih godina. Gleda mlađe cure i mašta o njima. Sada već otvoreno. Brak nam je pun razumevanja i ljubavi, bio. Oseća se promena i hvata me depresija. Da budem 20 i 30 ne mogu. Naša su deca skoro tih godina. Kada pokušam otvoren razgovor napada me da sam ljubomorna. Bez otvorenog razgovora naš se brak neće popraviti. Ako ga ostavim spasiću svoje zdravlje, ali možda ćemo oboje žaliti. Da uzvraćam ne želim. Da čekam preljuba da se dogodi, isto ne želim. Hvala unapred svima koji bi ga vređanjem osudili, ili se sa mnom rugali. To ne pomaže. Kriza srednjih godina napada i ulazi u mnoge porodice. Kako se nosite sa time? Interesuju me iskustva i onih koji su brak kvarili, pa zažalili i spasavali. A i onih koji su u tišini patili i kako ste to prebrodili ili prelomili - pitala je ova zabrinuta žena, a komentari su odmah počeli da se nižu:

Foto: Shutterstock

kriza srednjih godina

- Moraš da prelomiš, neće biti bolje. Moj bivši muž me se stideo, čak je u Srbiju na godišnji otišao bez mene, jer se stidi mojih 50 godina. Izgledam pristojno, ali nisam ono što sam bila. Preko noći su mu vrane popile mozak, prostačke uvrede, ponašanje odvratno, dernjava ko kreten, kao da me je terao, a bio kukavica da reši razgovorom.

- Ono što meni pada na pamet je da ni on više nema 20 i 30 godina, a ne samo Vi i da možda nije loše da i on to osvesti. Ako ne planira razgovarati, možda da na svojoj koži oseti kako je osećati se tako kako se Vi osećate...

- Pronađi mlađeg ljubavnika i kupuj mu poklone muževljevim parama.

- Samo ti njemu kupi veliko ogledalo za rođendan i reci mu da se dobro izogleda i s prednje i sa zadnje strane, da zine i pokaže zube, ono što ima, da proveri koliko ima kose na glavi, koliko sedih, da zadigne majicu i vidi koliki mu je stomak, a može i skinuti gaće, pa nek vidi koliko mu drugar visi. E kad sve to fino sagleda i uvidi da je i on dedica srednjih godina, neće mu više na um pasti neko mlađi, jer neće niko starca. Muškarci se dovoljno ne ogledaju, samo to mogu reći.

- Zanimljivo je to sa muškarcima zaista. Ponekad pomislim da oni tu treba da posluže samo da produže vrstu i da za drugo više ništa nisu vredni truda. Pusti ga neka ide, ti pazi na sebe koliko možeš, sređuj se, hrani se zdravo, a on od sebe neka radi šta hoće.

Da li vi imate neki savet za ovu ženu?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija